Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Πού πέρασαν το τριήμερο; Η φωτογραφία με τον γιο τους

Όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Πού πέρασαν το τριήμερο; Η φωτογραφία με τον γιο τους

Στο Καρπενήσι βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη και τον γιο τους Δημοσθένη.

Oι τρεις τους πέρασαν όμορφες στιγμές. Διαβάστε παρακάτω...

«Η ελευθερία είναι σαν τη ζέστη, δεν τη βλέπεις, την αισθάνεσαι. Η διεκδίκηση της ελευθερίας είναι πάντα επίκαιρη. Δεν έχει την ίδια έννοια που είχε τότε. Σήμερα διεκδικούμε την ελευθερία να είμαστε ασφαλείς, την ελευθερία να ζούμε με αξιοπρέπεια και την ελευθερία να διαφωνούμε αλλά να μπορούμε να συνυπάρχουμε», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε, δείχνοντας τον 17 μηνών Δημοσθένη στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου.

Δείτε τη φωτογραφία

Σϊα Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο τους

Πώς πέρασε την Καθαρά Δευτέρα το ζευγάρι;

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους και τα παιχνίδια την Καθαρά Δευτέρα!

Σία Κοσιώνη: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Τα χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια Μπακογιάννη!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 9 Μαρτίου, 20 διακεκριμένες Ελληνίδες τιμήθηκαν για το έργο τους στις επιστήμες, τις τέχνες, τα γράμματα, τον αθλητισμό, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, το επιχειρείν και την κοινωνία.

Η εκδήλωση έγινε στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο και το παρών έδωσε και η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απένειμε μερικά από τα βραβεία της εκδήλωσης. Ανάμεσα στις γυναίκες που τιμήθηκαν για το έργο τους ήταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.

Η Σία ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, από τη βράβευσή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes. Στη λεζάντα μίλησε για το τι σημαίνει αυτό το βραβείο για εκείνη. «Κάθε βραβείο είναι ένα σκαλοπατάκι. Όχι για να το ανεβαίνεις, αλλά για να κάθεσαι πάνω και να σκέφτεσαι. Ευχαριστώ από καρδιάς!», έγραψε.

Εκτός από τη Σία Κοσιώνη, βραβεύτηκε η Μαρίνα Βερνίκου, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η Βασιλική Μιλλούση και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

sia-kosioni-kathara-deftera-me-ton-gio-tis

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με ένα μόνο κλικ