Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη συγκλονίζει: Η μάχη με τον καρκίνο...

Το μήνυμά της που συγκινεί!

Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη συγκλονίζει: Η μάχη με τον καρκίνο...

Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha συγκλόνισε με το μήνυμα που έγραψε για τη μάχη με τον καρκίνο.

Η ανάρτησή της στo instagram τα περιέγραψε όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία στάθηκε για την πρόληψη του καρκίνου και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε η μητέρα της με την αρρώστια και βγήκε νικήτρια.

Αναλυτικα τα όσα έγραψε ως μήνυμα στην παρακάτω φωτογραφία: «Η λέξη «πρόληψη» για μένα, είναι εδώ και πολλά χρόνια μία από τις αγαπημένες μου λέξεις. Γιατί μου έδωσε δυο φορές, το δικαίωμα να αγκαλιάζω τη μαμά μου όποτε θέλω, να της τηλεφωνώ, να τσακώνομαι μαζί της, να της λέω «σ’ αγαπώ» και να την έχω κοντά μου. Γιατί η δική μου μαμά, ψηλάφισε δυο φορές «κάτι» στο στήθος της, στα πλαίσια της πρόληψης που είχε την γνώση και την ευστροφία να κάνει. Δυο φορές αυτό το «κάτι» ήρθε να αναστατώσει τη ζωή μας.

Να μας στεναχωρήσει, να μας αγχώσει, να μας βάλει στη διαδικασία να σκεφτούμε όλα τα ενδεχόμενα. Αλλά λόγω της πρόληψης, η έκβαση ήταν η καλύτερη δυνατή. Η πρώτη φορά που η μαμά μου βρήκε «κάτι» στο στήθος της ήταν το 2002, όταν ήμουν 17 ετών. Χειρουργείο, ταχεία βιοψία, θετικά αποτελέσματα, «ουφ» και στενή παρακολούθηση από τότε. Και φτάνει ο Δεκέμβριος που μας πέρασε, 17 χρόνια μετά, που σε μια εξέταση «πρόληψης», βρέθηκε πάλι «κάτι». Στο άλλο της στήθος. Τηλέφωνα, αγωνία, προγραμματισμός για το χειρουργείο, επέμβαση, βιοψία, αρνητικά αποτελέσματα για καρκίνο αλλά αυτή τη φορά ακτινοβολίες, και τελικά «άριστη μετεγχειρητική κατάσταση».

Και πολύ στενή παρακολούθηση, είπε ο γιατρός. ΠΡΟΛΗΨΗ. Που αν δεν υπήρχε στη ζωή μας, δεν ξέρω αν θα ήταν η μαμά μου στη ζωή. Δεν θέλω να σκέφτομαι ενδεχόμενα, ξέρετε πόσο αισιόδοξη είμαι. Κρατάω το ότι η μαμά μου είναι υγιέστατη, προσέχει τον εαυτό της, κάνει εξετάσεις όταν πρέπει και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μου έχει μάθει να κάνω κι εγώ ακριβώς για μένα. Ίσως με λίγο ζήλο παραπάνω. Αυτό να κάνετε κι εσείς. Για εσάς και όσους σας αγαπούν και σας θέλουν κοντά τους».

Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη συγκλονίζει: Η μάχη με τον καρκίνο...

Ο καρκίνος μπορεί να αντιμετωπιστεί αν υπάρχει πρόληψη, ωστόσο από τη αρχαιότητα ο Ιπποκράτης είχε βρει το φάρμακο για την καταπολέμησή του!

Ελένη Μενεγάκη: Το πρόβλημα υγείας, η διαθήκη και τα ψέματα που αναγκάστηκε να πει για την σχέση της με τον Ματέο!

Αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για το δράμα που πέρασε και περνά η Ελένη Μενεγάκη! Λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει, για την διαθήκη που έκανε αλλά και για τα ψέματα που αναγκάστηκε να πει για την σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Η παρουσιάστρια του ALPHA είναι μια γυναίκα που θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο... μέχρι και το θάνατο της!

Ελένη Μενεγάκη: Το πρόβλημα υγείας, η διαθήκη και τα ψέματα που αναγκάστηκε να πει για την σχέση της με τον Ματέο!

Ένα πρόβλημα υγείας που πέρασε την τάραξε πολύ και την έκανε να σκεφτεί ακόμα πιο μακριά το τι μέλλει γενέσθαι!

Έτσι λοιπόν, η ωραία Ελένη πήγε στον συμβολαιογράφο της! Πέρασε την πόρτα του γραφείου του και έκανε τη διαθήκη της! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Εδώ και πολύ καιρό, λοιπόν. αποκαλύπτουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr ότι Ελένη Μενεγάκη έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Η Ελένη λοιπόν πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια του στομάχου. Συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι εδώ και πολλούς μήνες η παρουσιάστρια υποφέρει από αφόρητους πόνους στο στομάχι και πολλές φορές έβγαινε στην εκπομπή της με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής.

Τι συμβαίνει όμως αληθινά στην παρουσιάστρια; Πως προέκυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας; Από διατροφή από στεναχώρια από άγχος;

Εμείς γνωρίζουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη τελευταία χρόνια προσέχει ιδιαιτέρως την διατροφή της. Τρώει σπάνια λιπαρά ακόμα πιο σπανία τηγανητά και γενικά αποφεύγει τα βαριά φαγητά. Πως προέκυψε το πρόβλημα;

Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι το πρόβλημα προέκυψε από τον τρόπο που η παρουσιάστρια προσπαθούσε να διατηρήσει την σιλουέτα της. Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια κατά διαστήματα έκανε εξαντλητικές δίαιτες 20 η 30 ημερών για να χάσει γρήγορα 5 έως 7 κιλά για τις ανάγκες της εκπομπής.

Αυτές λοιπόν οι απότομες δίαιτες σωρεύτηκαν δημιούργησαν το πρόβλημα που σήμερα την ταλαιπωρεί και δεν την αφήνει σε ησυχία. «Με έχει τσακίσει αυτό το πράγμα όταν με πιάνει αυτός ο πόνος στο στομάχι δεν με αφήνει με τίποτα πονάω παντού και με χτυπάει στην καρδιά νομίζω ότι θα μείνω στο πλατό».

Αυτά είπε η Ελένη σε συνεργάτες της όταν την ρώτησαν στο καμαρίνι της τι συμβαίνει!

Η διαθήκη και η περιουσία

Η Ελένη λοιπόν, αν και είναι σαφώς καλύτερα ταράχτηκε πολύ.. τόσο που αποφάσισε να κάνει τη διαθήκη της! Τι αφήνει πίσω της και κυρίως σε ποιον; Ακίνητα, πολυκατοικίες, λεφτά και συγκεκριμένα εκατομμύρια! Για να καταλάβετε τα μεγέθη Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ελένη Μενεγάκη από το 2002 εώς και το 2013 έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 9.794.000 ευρώ.

Από το 2013 εως και το 2016 η Ελένη Μενεγάκη έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 4.500.000 ευρώ, έξτρα από τα 9.794.000 ευρώ σύνολο δηλαδή…14.294.000 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη: Το πρόβλημα υγείας, η διαθήκη και τα ψέματα που αναγκάστηκε να πει για την σχέση της με τον Ματέο!

Για το δεύτερο νούμερο θα ήθελα να κρατήσετε μία επιφύλαξη καθώς είναι ένα ποσό το οποίο έχει προέλθει από πηγές του Youweekly.gr, ενώ για τα 9.794.000 ευρώ η πηγή είναι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, καθώς τα ποσά αυτά αναφέρονται ως καθαρά κέρδη της παρουσιάστριας στην δικαστική διαμάχη που έχει με τον σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο! Όλα αυτά τα αφήνει στα παιδιά της και μόνο! Ωστόσο, σε περίπτωση που η ίδια «φύγει» από τη ζωή πριν το Μάκη... τον ορίζει διαχειριστή της περιουσίας της!