Master Chef: Οι κριτές μπήκαν σε μπλε αμάξι! Μόλις το δείτε, θα τρίβετε τα μάτια σας...

Αδιανόητο! Πού το βρήκαν;

Master Chef: Οι κριτές μπήκαν σε μπλε αμάξι! Μόλις το δείτε, θα τρίβετε τα μάτια σας...

Οι κριτές από το Master Chef μπήκαν σε μπλε αμάξι! Μόλις το δείτε, θα τρίβετε τα μάτια σας αφού μέχρι και εμείς απορούμε, πώς χώρεσαν όλοι σε τόσο μικρό αυτοκίνητο για τις ανάγκες του trailer!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε ότι ο πήχης είναι και φέτος πάρα πολύ ψηλά και ότι οι κριτές θα παραμείνουν τρεις, αφού τέταρτος κριτής θα είναι ο κόσμος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το trailer, δηλώνοντας για τη… στενότητα του πράγματος: «Εγώ ήμουν μια χαρά στο αμάξι, οι άλλοι δύο είχαν σκεβρώσει».

Ο Πάνος Ιωαννίδης επιβεβαίωσε ότι δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να παραστήσει ότι δε χωρούσε στο αυτοκίνητο, γιατί όντως δε χωρούσε! «Ο καντινιέρης είναι μορφή απίστευτη» δήλωσε στη συνέχεια, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που ξαναείδε παλιούς παίκτες.

Τα περίτεχνα χοτ ντογκ που ετοιμάζουν οι πρώην παίκτες για τους τρεις κριτές ήταν επιμέλεια του σεφ Θοδωρή Παπανικολάου. Ο γνωστός σεφ που είναι food stylist και food coach του MasterChef, δήλωσε ότι φέτος θα βοηθά περισσότερο τους παίκτες. Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά και το trailer:

Έχετε δει και το βρώμικο που τρώνε οι κριτές; Ιδού τι πήραν!

Master Chef: Σάλος με παίκτρια! Έχει μέσα στο αμάξι της δερμάτινα καθίσματα και...

Σάλος με παίκτρια από το Master Chef! Έχει μέσα στο αμάξι της δερμάτινα καθίσματα και... προκαλεί εντυπώσεις και ταραχές!

Η ίδια, έχει συζητηθεί αρκετά και μάλιστα η συμμετοχή της και μόνο είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων! Οι φήμες την ήθελαν να έχει πάρει μέρος και σε άλλο παιχνίδι και τελικά επιβεβαιώθηκαν!

Ο λόγος για την Μάγκυ Ταμπακάκη, που πρόσφατα έκανε και το επόμενο βήμα στην καριέρα της, ανοίγοντας το δικό της εστιατόριο! Η παίκτρια, μένει σε σπιταρόνα και το αμάξι της δεν θα μπορούσε πάρα να είναι υπερπαραγωγή!

Έχει μέχρι και δερμάτινα καθίσματα! Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram: