Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για τον «αδίστακτο αρχηγό της μαφίας των μοντέρ»! Το βίντεο που πρέπει να δεις...

Θα «πεθάνετε» στα γέλια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για τον «αδίστακτο αρχηγό της μαφίας των μοντέρ»! Το βίντεο που πρέπει να δεις...

Μια χιουμοριστική αποκάλυψη έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον «αδίστακτο αρχηγό της μαφίας των μοντέρ». Αυτό το βίντεο πρέπει να το δεις.

Η παρουσιάστρια εκτός της εκπομπή της στο Open, διατηρεί και το δικό της κανάλι στο Youtube, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο όπου δοκιμάζει ξένα σνακς. Ωστόσο η ανάρτηση της στο Instagram είναι πολύ χιουμοριστική.

«Το σημερινό βίντεο ήταν ένα απλό, καθημερινό βίντεο, που όμως του έλαχε να μονταριστεί από αυτόν τον αδίστακτο αρχηγό της μαφίας των μοντέρ @fotistsakos
Δεν περιγράφω άλλο... Θα σε παρακαλέσω μόνο να δεις και το δεύτερο βίντεο πριν προχωρήσεις σε γρήγορα και άδικα συμπεράσματα! Κατά βάθος αυτό είναι ένα βίντεο δοκιμής φινλανδικών σνακ!», έγραψε στην ανάρτηση της θέλοντας να ανακοινώσει το νέο βίντεο της.

Μάλιστα, μέσα από βίντεο της έχουμε δει και το εσωτερικό του σπιτιού της.

Σίσσυ Χρηστιδου: Βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρα της! Ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας μιλάει με ένα βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, όπως άφησε κι εμάς!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Ένας επιπλέον παράγοντας για αυτό είναι το κανάλι που διαθέτει στην πλατφόρμα του Youtube.

Πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια μικρή γρίπη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει.

Το κοινό της στο Youtube όμως δεν μπορούσε να το αφήσει χωρίς βίντεο και έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει ένα βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και όταν είδαμε τον πέτρινο τοίχο μείναμε άφωνοι!

Δείτε το σχετικό βίντεο: