My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης "δίκασε" την Κιάρα Μαρκέζη! «Μην παίζεις θέατρο»!

Χαμός στο πλατό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε άλλη μία κόντρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής δε δίστασε και "δίκασε" την Κιάρα Μαρκέζη σχολιάζοντας: «Μην παίζεις θέατρο»!

Ο αγαπημένος κριτής του My Style Rocks, μοιράζει τους άσους σαν να μην υπάρχει αύριο και δε διστάζει να έρθει σε κόντρα σχεδόν με όλες τις παίκτριες!

Έτσι αφού στο στόχαστρό του βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, σειρά είχε και η Κιάρα Μαρκέζη στην οποία είπε:

«Τι να πω εγώ; Ο λόγος μου περισσεύει. Την πήρες την δουλειά άρα αυτά που σου είπα χθες δεν έχουν καμία ισχύ. Είναι σα να λέω ότι μου κατέβει. Εσύ πήγες, την πήρες την δουλειά γιατί ήσουν πολύ σωστά ντυμένη και επειδή ξέρεις πολλά πράγματα και επιμένεις σε αυτό το πράγμα, τι να σου πω εγώ;», είπε στην αρχή ο Στέλιος Κουδουνάρης και όταν άκουσε την απάντηση που έδωσε η Κιάρα Μαρκέζη είπε: «Να σε ρωτήσω κάτι; Λέει κάπου το θέατρο της Παρασκευής; Δηλαδή τώρα μου απαντάς και μου λες της άρεσε το street style; Τώρα σοβαρά; Καλά το λες, για να το λες. Εκεί που πας δεν ντύνεσαι έτσι. Για να κάνεις casting φωτογράφων πρέπει να φοράς χρώμα, πρέπει τα μαλλιά σου να είναι πιο φουντωτά. Πραγματικά σε συμπαθώ πάρα πολύ αλλά αν θέλεις να παίξουμε θέατρο γίνεται. Σταμάτα να παίζεις θέατρο. Σταμάτα».

My Style Rocks: Η Κατερίνα Στικούδη "έσπασε" την σιωπή για την Αμίνα! "Θέλω να σας ενημερώσω πως..."

"Θέλω να σας ενημερώσω πως η Αμίνα Χακίμ δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας για ακόμη μια φορά". "Χαμός" στο πλατό του My Style Rocks, καθώς η Κατερίνα Στικούδη "έσπασε" την σιωπή για την παίκτρια που απουσίαζε!

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απουσία της παίκτρια, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά είπε, «Πριν ξεκινήσουμε το διαγωνιστικό μας μέρος, θέλω να σας ενημερώσω πως η Αμίνα Χακίμ δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας για ακόμη μια φορά. Εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας».

Την αποκάλυψη είχε κάνει η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ είπε μάλιστα, πως θα επιστρέψει σύντομα πίσω στο παιχνίδι.

Δείτε ωστόσο ποια είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το αποψινό Gala!