Κορωνοϊός: Mε συμπτώματα και η J. K. Rowling

Τι δήλωσε για την κατάστασή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Mε συμπτώματα και η J. K. Rowling

Σε καραντίνα βρίσκεται και η J. K. Rowling καθώς όπως ενημέρωσε είχε συμπτώματα κορωνοϊού, και μάλλον νόσησε από τον επικίνδυνο ιό. Τι δήλωσε για την κατάστασή της η διάσημη συγγραφέας του Harry Potter;

Η συγγραφέας του Harry Potter, J. K. Rowling γνωστοποίησε ότι ανάρρωσε πλέον, έχοντας πιθανόν νοσήσει από τον COVID-19, έπειτα από 2 εβδομάδες ασθένειας. Η ίδια θέλησε να κάνει γνωστή την κατάστασή της στο Twitter, ενώ δεν παρέβλεψε να δώσει και μερικές συμβουλές.

Όλα όσα δήλωσε η J. K. Rowling για τα συμπτώματά της

«Τις τελευταίες 2 εβδομάδες, είχα όλα τα συμπτώματα του COVID-19 (αν και δεν είχα κάνει το τεστ)», έγραψε η Rowling στον λογαριασμό της στο Twitter. Η συγγραφέας ανήρτησε, επίσης, ένα βίντεο μιας ειδικού στις αναπνοές, η οποία τη βοήθησε να διαχειριστεί τα χειρότερα συμπτώματά της και τη συνέστησε ο σύζυγός της, που είναι γιατρός στη Βρετανία.

«Πραγματικά, έχω αναρρώσει πλήρως και θα ήθελα να μοιραστώ μια τεχνική που συστήνουν γιατροί, δεν στοιχίζει τίποτα, δεν έχει παρενέργειες, όμως θα μπορούσε να βοηθήσει τους αγαπημένους σας, όπως βοήθησε κι εμένα», συμπλήρωσε.

Η 54χρονη Rowling είναι το τελευταίο κατά σειρά διάσημο πρόσωπο που ανακοινώνει ότι ανάρρωσε από την ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Λίγα λόγια για την J. K. Rowling

Η Joanne "Jo" Rowling, γνωστή κυρίως με τα αρχικά J. K. Rowling, είναι διάσημη Αγγλίδα συγγραφέας. Έγινε διάσημη για τη συγγραφή της σειράς Harry Potter, τα βιβλία της οποίας έχουν κερδίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, έχουν πολυβραβευθεί και έχουν πωλήσει περισσότερα από 350 εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο.

Το 2008, στην Sunday Times Rich List, η περιουσία της Rowling υπολογίστηκε στα 560 εκατ. στερλίνες, καθιστώντας την το 144ο πιο πλούσιο άτομο στον κόσμο[24] και την 12η πιο πλούσια γυναίκα στην Βρετανία. Είναι το πρώτο πρόσωπο παγκοσμίως που κέρδισε περισσότερο από ένα δισεκατομυριο δολάρια μόνο από τη συγγραφή βιβλίων. Το 2008 κέρδισε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ο οίκος Bloomsbury, φοβούμενος ότι τα αγόρια δεν θα αγόραζαν το βιβλίο εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε γυναίκα συγγραφέα, ζήτησαν από την Rowling να χρησιμοποιήσει δύο αρχικά, κρύβοντας έτσι το μικρό της όνομα.

Μη έχοντας μεσαίο όνομα, η Rowling επέλεξε το K από το όνομα της γιαγιάς της, Kathleen Ada Bulgen Rowling, σαν το δεύτερο αρχικό του ψευδωνύμου της. Θρήνος ωστόσο επικρατεί για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς πέθανε η μητέρα του από τον ιό.