Νέα ανάρτηση όλο νόημα από την Ελένη Μενεγάκη!

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα ανάρτηση όλο νόημα από την Ελένη Μενεγάκη!

Νέα ανάρτηση όλο νόημα από την Ελένη Μενεγάκη. Τι έγραψε η παρουσιάστρια σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram; Η ίδια έστειλε το καρφάκι της προς τα που κανείς δεν ξέρει.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά της εμφανίσεις και της εκπομπές της μέσα από την συχνότητα του Alpha και όποτε μπορεί ανεβάζει και μια ανάρτηση στο Instagram.

Αν και η ίδια είχε πει πως πλέον δεν θα ανεβάζει συχνά, καθώς δεν βγαίνει από το σπίτι και δεν έχει αρκετά πράγματα να ανεβάζει πλεόν.

Νέα ανάρτηση όλο νόημα από την Ελένη Μενεγάκη

Η ίδια συνεχίζει κανονικά της εκπομπές παρέα μόνο με δυο συνεργάτες της και μάλιστα είχε αναφερθεί σε αυτό.

Στην έναρξη της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο γεγονός πως η εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει τη χώρα αλλά και πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγκαστικά, αλλά και για λόγους υγείας δουλεύουν λιγότεροι στην εκπομπή. Επίσης, το τελευταίο διάστημα στο πλατό της εκπομπής της, βρίσκονται μόνο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Τεργιάκης.

«Αν μου έλεγαν όταν πρωτοξεκίνησα, παρέα με πληθώρα κόσμου ότι θα καταλήγαμε όχι τρεις και ο κούκος, δύο και ο κούκος, δεν θα το φανταζόμουν. Αλλά θέλω να σας πω παρότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή με συζητήσεις μεταξύ δύο φίλων, πραγματικά εντυπωσιάζομαι και εγώ. Μπορώ να σας πω ότι μου αρέσει κιόλας, σας ακούω πιο ξεκάθαρα, με ακούτε και εσείς καλύτερα, κάνουμε έναν διάλογο. Έχει έναν περιορισμό να είναι η εκπομπή με λίγους, αλλά τελικά ίσως και να είναι πιο σωστή και για τα αυτιά. Εγώ τα καταλαβαίνω καλύτερα, συμμετέχω καλύτερα στην παρέα μας, μου είναι πιο άνετο. Δεν ήταν απλό αλλά να που το κάναμε. Είδες τελικά που όλα γίνονται;», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά ο φωτογραφικός μας φακός «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη σε έξοδο της. Που βρέθηκε και μιλούσε συνέχεια στο κινητό της;

Σήμερα η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από το outfit που έβαλε στην εκπομπή όλο νόημα.«Καπου το διαβασα και μου αρεσε πολυ. Μεχρι να καταλαβουν καποιοι ... τι αξιζεις ... εσυ φροντισε να εισαι με αυτους που ηδη το γνωριζουν» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της: