Σία Κοσιώνη: Η απίστευτη έκπληξη του γιου της στον Κώστα Μπακογιάννη

Ξετρελάθηκε ο ευτυχισμένος μπαμπάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η απίστευτη έκπληξη του γιου της στον Κώστα Μπακογιάννη

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη αποφάσισε να κάνει μία απίστευτη έκπληξη στον αγαπημένο του μπαμπά, Κώστα Μπακογιάννη, με τον μικρό Δήμο να τον επισκέπτεται στη δουλειά μαζί με τον μεγάλο αδερφό του και να γεμίζει χαμόγελα τον Δήμαρχο Αθηνών.

Σάββατο σήμερα και οι δουλειές του Κώστα Μπακογιάννη δείχνουν να μην έχουν τέλος. Με τα έργα για τον μεγάλο περίπατο της Αθήνας να έχουν ξεκινήσει, ο Δήμαρχος της πόλης χρειάστηκε να βρεθεί για ακόμα μία φορά στο Δημαρχείο.

Σήμερα όμως δεν ήταν μόνος, αφού δέχθηκε την πιο ξεχωριστή επίσκεψη από δύο άτομα που έχουν πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Ο λόγος για τους γιους του, Δήμο και Παύλο, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν έκπληξη στον μπαμπά τους και να του φτιάξουν τη μέρα.

Ο Παύλος είναι ο γιος που έχει αποκτήσει ο Κώστας Μπακογιάννης, από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου.

Θυμίζουμε πως τις προάλλες, ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για τον κόσμο που μαζέυτηκε στην πλατεία Ομονοίας. Δείτε εδώ τα λόγια του.

Οι δύο μπόμπιρες "εισέβαλαν" στο Δημαρχείο και "τρέλαναν" τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος έδειξε να ενθουσιάζεται με την αναπάντεχη επίσκεψη.

«Σαββατιάτικες επισκέψεις στο γραφείο», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος

Υπέροχο ήταν και το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για τη γιορτή του Κώστα Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η δημοσιογράφος διατηρούν έναν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Κάποιες φορές ωστόσο, κυρίως σε ιδιαίτερες περιστάσεις, κάνουν μία εξαίρεση και ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες ή φωτογραφίες με τον γιο τους, Δήμο.

Μία τέτοια περίσταση είναι και η σημερινή, καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων έχει την ονομαστική του εορτή. Η Σία Κοσιώνη του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία όμορφη φωτογραφία και ένα τρυφερό μήνυμα.

«Κάπως το κάνει πάντα και όταν γιορτάζει αυτός γιορτάζει ο κόσμος μου όλος!».

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Σία Κοσιώνη είχε γενέθλια και αποκάλυψε το πόσο χρονών είναι! Δεν σας πάει το μυαλό! Δείτε εδώ

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης