Κατερίνα Καραβάτου: Η απίστευτη φωτογραφία με τα παιδιά της και το σχόλιο - «Κωδικός: προσοχή μη γλιστρήσετε»

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Η απίστευτη φωτογραφία με τα παιδιά της και το σχόλιο - «Κωδικός: προσοχή μη γλιστρήσετε»

Μια απίστευτη φωτογραφία με τα παιδιά της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κατερίνα Καραβάτου και να γράψει ένα σχόλιο που θα έκανε να «λιώσουμε» στα γέλια.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τον Κρατερό Κατσούλη και την εκπομπή τους, ωστόσο οι διακοπές στο σπίτι με τα δυο της αγγελούδια έχουν ξεκινήσει.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της, όταν φεύγουν από το κανάλι, αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχουν με την κόρη τους Αέλια και το γιο τους, Αρίωνα.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια απίστευτη φωτογραφία από το σπίτι τους, όπου τα παιδιά της έπαιζαν μπουγέλο.

«Η φάση που σου λένε ότι θέλουν να σε βοηθήσουν στο καθάρισμα, γιατί είσαι τόσο κουρασμένη... Πόσο ευγενικός κι έξυπνος τρόπος να πάρεις επίσημη άδεια για μπουγέλο... Κωδικός: προσοχή μη γλιστρήσετε!!!! #Αέλια #Αρίωνας» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφία που ανέβασε.

Κατερίνα Καραβάτου παιδιά

Να σημειώσουμε πως η Αέλια, πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα με την υγεία της με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Δείτε εδώ τι είχαν αποκαλύψει οι γονείς της.

Κατερίνα Καραβάτου: Δημοσίευσε εικόνα από το πατρικό της σπίτι που πήγε με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία εικόνα από το παρελθόν με την μικρή της Αέλια, από το πατρικό σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, και η αλήθεια είναι πως «μείναμε» όταν είδαμε πόσο έχει μεγαλώσει πλέον η κόρη της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε φέτος ένα λίγο πιο διαφορετικό Πάσχα, μιας και δεν επισκέφθηκε τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά έμεινε με την οικογένειά της στο σπίτι προκειμένου να προστατευθούν από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό, πριν από κάποιες μέρες, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να θυμηθεί ένα στιγμιότυπο με την κόρη της πριν από μερικά χρόνια όταν πέρασαν τις μέρες στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε η παρουσιάστρια πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Δείτε εδώ φωτογραφία της από τη βόλτα της με τον γιο της.

«Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη.» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της που ανέβασε.