My style rocks: «Τρέλανε» κόσμο παίκτρια - Το ανοιχτό ντεκολτέ που έφερε 4άρια

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: «Τρέλανε» κόσμο παίκτρια - Το ανοιχτό ντεκολτέ που έφερε 4άρια

Κόσμο «τρέλανε» παίκτρια του My style rocks, στο σημερινό 20/9 Gala. Το ανοιχτό της ντεκολτέ έφερε 4άρια, ενώ μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης έβαλε τον πιο χαμηλό βαθμό... το 1.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος σε κάθε επεισόδιο του show μόδας και τα φαβορί.. βγάζουν μάτι. Ένα από αυτά είναι η Σοφιάνα Σπίνουλα η οποία έχε πάρει τις περισσότερες νίκες.

Στο σημερινό λοιπόν Gala που είναι αφιερωμένο στην ελληνική παράδοση κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της με την εντυπωσιακή και άκρως αισθησιακή εμφάνιση της.

Το ανοιχτό ντεκολτέ της ήταν αυτό που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Ποια ωστόσο ήταν η σημερινή αλλαγή στο Gala;

 My style rocks Σοφιάνα Σπίνουλα

My Style Rocks: Αναβρασμός με το κόνσεπτ για την Ιωάννα Τούνη - Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Έρη Λώλη αποφάσισε να προβάλλει ένα κόνσεπτ το οποίο αφορά όλο το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη. Η Σοφιάνα Σπίνουλα, μία από τις παίκτριες που πολύ συχνά τοποθετείται για τέτοια θέμα, αποφάσισε να μην κάνει κανένα σχόλιο και η Έλενα Χριστοπούλου έγινε έξαλλη.

Η Σοφιάνα, ήταν η πρώτη που σχολίασε το look της συμπαίκτριάς της, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για το ζήτημα που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό με την Ιωάννα Τούνη. Άλλωστε η ίδια την είχε υποστηρίξει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δε θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα.

Η Έλενα Χριστοπούλου διέκοψε την κριτική της προκειμένου να απαντήσει στην Σοφιάνα ξεκαθαρίζοντας της πως δεν μπορεί να είναι τόσο ενεργή στα social και να μην παίρνει θέση στην τηλεόραση.

Η παίκτρια διαφώνησε και δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση με την κριτική επιτροπή. Στο μεταξύ, μιας και λέμε για το My Style Rocks, δείτε εδώ την παίκτρια που αποχωρεί στο Gala.