«Θέλω λίγο χρόνο...» - Η Λάουρα Νάργες "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την αποχώρηση από το The Voice

Για ποιο λόγο πήρε αυτή την απόφαση;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θέλω λίγο χρόνο...» - Η Λάουρα Νάργες

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) η Λάουρα Νάργες, η οποία κλήθηκε να απαντήσει για πρώτη φορά για την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά από τα νέα επεισόδια του The Voice.

Η ίδια δεν είπε ξεκάθαρα τι ήταν αυτό που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ωστόσο εξήγησε πως σε λίγο καιρό θα μπορέσει να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες για το The Voice

«Δεν είμαι σε μια φάση ακόμα, προς το παρόν, που να θέλω να μιλήσω και να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Θα μιλήσω κάποια στιγμή να πω αυτά που νιώθω και αυτά που αισθάνομαι. Δεν είναι ακόμα η ώρα για μένα να το κάνω. Θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να το σεβαστείτε. Μου είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό τη δεδομένη στιγμή.

Θα τα πούμε αυτά τα πράγματα όλα αναλυτικά. Θέλω λίγο χρόνο για μένα αυτή τη στιγμή, χωρίς να κάνω κάποια δήλωση», είπε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες πληροφορίες για το πότε θα γίνει ο τελικός του The Voice

Το The Voice είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το τηλεοπτικό κοινό δείχνει την προτίμησή του στο φαντασμαγορικό μουσικό show του ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα φέτος ανανεώθηκε με την προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για τη συνέχεια του προγράμματός του. Μετά το τέλος του Big Brother, θα πάρει τη σκυτάλη το Survivor, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν, το The Voice θα ρίξει αυλαία σχετικά νωρίς φέτος. Συγκεκριμένα, ο τελικός θα γίνει κάπου κοντά στις 19 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε πως πέρυσι το The Voice τελείωσε πιο αργά, δηλαδή κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Φέτος ωστόσο με το φινάλε τον Δεκέμβρη, δίνεται οριστική λύση στο θέμα του παρουσιαστή. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Λιανός θα προλάβει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το μουσικό show για να αποχωρήσει στη συνέχεια για τον Άγιο Δομίνικο.

The Voice τελικός