Ούρλιαξε από χαρά στο πλατό - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα η επανασύνδεση

"Θα είμαι εκεί"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ούρλιαξε από χαρά στο πλατό - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα η επανασύνδεση

Μπορεί στην προσωπική της ζωή να μην τσουλάνε όλα όπως τα θέλει αφού ο χωρισμός της πια με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είναι οριστικός (δείτε όλα όσα αποκάλυψε) αλλά τα επαγγελματικά της Κατερίνας Καινούργιου πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Εκτός των απίστευτων ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά στα μηχανάκια της AGB, η ξανθιά παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης 30/11 έμαθε στον αέρα της εκπομπής της πως ένας από τους πιο αγαπημένους της συνεργάτες επιστρέφει στο Super Κατερίνα την επόμενη Δευτέρα.

Επιστρέφει στο Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο λόγος φυσικά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τόσο καιρό αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και απείχε!

Τη γιορτή του έχει σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου τον κάλεσε στον «αέρα» της εκπομπής της για να του ευχηθεί δημόσια! Η KatKen συγκινημένη που τον άκουγε ορεξάτο και μέσα στη ζωντάνια, μετά την περιπέτεια της υγείας του, ευχήθηκε να τον έχει σύντομα κοντά της στο πλατό και εκείνος έριξε τη «βόμβα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει την 3η δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, θα πάρει 1-2 μέρες για τυχόν παρενέργειες και καλός εχόντων των πραγμάτων, τη Δευτέρα, θα είναι ξανά στο πλατό.

«Ό,τι ξέρατε ξεχάστε το. Επιστρέφω. Θα έρθω πάνοπλος. Τη Δευτέρα φαντάζομαι ότι θα είμαι εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά από τρεις μήνες νοσηλείας

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από λίγες ημέρες μετά από τρεις μήνες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό.

Την είδηση έκανε γνωστή ο καλός του φίλος και παρουσιαστής, Γρηγόρης Γκουντάρας μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχε χρειαστεί μάλιστα, να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

«Και μία ευχάριστη είδηση… Μετά από 3 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο και σκληρής μάχης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναγύρισε σπίτι του», γράφει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.