Θρήνος για την Αγγελική Ηλιάδη

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για την Αγγελική Ηλιάδη

Πολύ δύσκολες φαίνεται πως βιώνει η Αγγελική Ηλιάδη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, γιος της Καίτης Γκρέυ. Θυμίζουμε πως αυτό τον καιρό, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στη Φάρμα.

Η κηδεία του πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο (1/12), ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον θάνατό του.

Η σχέση της Αγγελική Ηλιάδη με την οικογένειά της είχε περάσει μία κρίση ωστόσο είχε αποκατασταθεί πριν από κάποια χρόνια.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει η Αγγελική Ηλιάδη για την οικογένειά της

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπω τα παιδιά μου μαζί και ευτυχισμένα. Έχω κοντά μου το εγγόνι μου, που μου είχε λείψει πολύ. Φυσικά μου έλειπε η Αγγελική, της έχω αδυναμία, μικρή τη φώναζα "Κίκο" και φρόντιζα να μην της λείψει τίποτα. Τα παιδιά μου με στηρίζουν στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και η επανασύνδεση μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. Θέλω και δεύτερο και τρίτο εγγόνι από την Αγγελική, έχει όλο το χρόνο μπροστά της». Αυτό είχε δήλωσε στο περιοδικό People ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη, Βασίλης, με τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια αποκατέστησε πρόσφατα τις σχέσεις της μετά από 8 χρόνια.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να σου την πάρει κανένας στη ζωή. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι που μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε.

Αγγελική Ηλιάδη πατέρας

Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People.