Με μαύρη και μίνιμαλ διακόσμηση - Φωτογραφίες από το σπίτι του Πέτρου Ιακωβίδη στα νότια προάστια

Αρκετά εντυπωσιακό και ευρύχωρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μαύρη και μίνιμαλ διακόσμηση - Φωτογραφίες από το σπίτι του Πέτρου Ιακωβίδη στα νότια προάστια

Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς του είναι σίγουρα ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής αφιερώνει πολύ χρόνο στο σπίτι του, είτε να συνθέσει μουσική, είτε για να μαζευτεί με τους φίλους του για φαγητό.

Για αυτό λοιπόν και οι περισσότερες από τις φωτογραφίες του στο instagram βρίσκονται στο εσωτερικό του σπιτιού του στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο σαλόνι του.

Όπως βλέπουμε, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει επιλέξει τα περισσότερα του έπιπλα και αντικείμενα να βρίσκονται στην απόχρωση του μαύρου. Η διακόσμηση του σπιτιού του είναι minimal και μάλιστα στο σαλόνι βλέπουμε και το πιάνο του,

Στους τοίχους έχει κάποιους πλατινένιους δίσκους και στις βιβλιοθήκες τα βραβεία μουσικής που έχει κερδίσει. Ο ίδιος εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Πέτρου Ιακωβίδη

Η αποκάλυψη για το τραγούδι που του πήρε μέσα από τα "χέρια" η Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει την ιστορία πίσω από το τραγούδι που του πήρε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια η φίλη του, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει και φυσικά δε θα μπορούσε να μην κάνει λόγο για το «Παραδόθηκα σε σένα», το κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου που «τρέλανε» μέχρι και την Ελένη Μενεγάκη.

Στο μεταξύ η Νατάσα Θεοδωρίδου φεύγει από την Αθήνα και ετοιμάζεται να κάνει μία συναυλία με αυστηρά μέτρα στη Θεσσαλονίκη. Δείτε εδώ πώς θα γίνει.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σημείωσε με χαμόγελο πως «ήμασταν με την Νατάσα στο αμάξι έξω από το Fantasia και της είπα, θέλω να ακούσεις το καινούριο τραγούδι μου.. Μου είπε, να ξέρεις πώς αν δεν το έλεγες εσύ θα το έπαιρνα εγώ. Το ήθελε. Έτσι, μετά από δύο, τρεις μήνες ξεκινήσαμε στο Teatro και μου ήρθε στο μυαλό το «Σ’ αγαπάω σου φώναξα». Ενα τραγούδι που είχα γράψει πολλά χρόνια πριν. Το έφτιαξα λίγο σαν demo και μου άρεσε πολύ».

Πέτρος Ιακωβίδης Νατάσα Θεοδωρίδου

«Όταν πήγα στο καμαρίνι της είπα ότι θα βγάλω πρώτα το «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» και μετά το «Παραδόθηκα σε σένα». Το κρατάει αυτό και το πρωί, που βγαίνουμε μαζί να κλείσουμε λέει, «Παιδιά, τώρα θα σας πω ένα τραγούδι που είναι πολύ αγαπημένο και είναι το καινούργιο που θα κυκλοφορήσω». Το οποίο, λέει, έχει γράψει ο Πέτρος… Με μεγάλη μου χαρά, ας πάρει ό,τι θέλει η Νατάσα… Έπαθα σοκ» πρόσθεσε γλυκά ο γοητευτικός τραγουδιστής.