Με μαύρους τοίχους και ξύλινα πατώματα - Το στιλάτο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μαύρους τοίχους και ξύλινα πατώματα - Το στιλάτο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Αμέσως μετά τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης άλλαξε σπίτι και άφησε αυτό που έμεναν στην Πεντέλη στην πρώην σύζυγό του (δείτε εδώ το σπίτι που μένει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου). Ο αγαπημένος τραγουδιστής βέβαια κατάφερε να δημιουργήσει και μόνος του έναν υπέροχο χώρο.

Ο ίδιος έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από το σπίτι του.

Πολλοί από τους τοίχους είναι μαύροι, ενώ έχει επιλέξει ένα πιο cozy στιλ για το σαλόνι του, στο οποίο περνάει πολλές ώρες με τους γιους του.

Το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Η εξομολόγησή του για τα παιδιά του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/12) ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να χωρίσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου καθώς και στο πώς μοιράζεται ο χρόνος με τα παιδιά τους.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή συνεννόηση και πως έχουν βρει καλό ρυθμό στον χρόνο που περνάει ο καθένας με τους γιους τους. Άλλωστε το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο.

«Πολλές φορές πήγαμε να το διαλύσουμε. Υπήρχαν εντάσεις ποτέ για οικονομικά, πιο πολύ για προσωπικά, για θέματα καριέρας», είπε αρχικά για τους Onirama ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, σχολίασε: «Περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά πριν από τον χωρισμό και είχαμε έναν δυνατό δεσμό και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Ήρθε τότε η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό το βρίσκουμε.

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει η οικογένεια παραμένει οπότε πρέπει οι γονείς να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους».