STAR: Εκτός πλατό η Ζήνα Κουτσελίνη - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Γιατί βγήκε σε live σύνδεση από το σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Εκτός πλατό η Ζήνα Κουτσελίνη - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της με την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε εκτός τηλεοπτικού πλατό και έκανε live σύνδεση μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της. Καλημέρισε τους τηλεθεατές της αλλά και το πάνε και πέρασε στη θεματολογία.

Πριν ωστόσο μπει στην κανονική ροή των θεμάτων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν βρίσκεται στη θέση της στο πλατό.

Γιατί βγήκε από το σπίτι της η Ζήνα Κουτσελίνη

Όπως αποκάλυψε ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσματα κορωνοϊού και προκειμένου να είναι όλοι καλά και αν βρεθεί θετική να μην κολλήσει κανέναν συνάδελφο της, προτίμησε να μείνει στο σπίτι της.

Φωτογραφίες από το σπίτι της

Η γνωστή παρουσιάστρια όταν θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει ποιοτικό χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τα αγαπημένα της πρόσωπα, επιλέγει το πανέμορφο σπίτι της προκειμένου να χαλαρώνει, μιας και της προσφέρει ηρεμία και άνεση.

Μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη έχει μοιραστεί πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες τραβηγμένες από το σπίτι της και κυρίως από τον τεράστιο και εντυπωσιακό κήπο της.

Όσον αφορά τα έπιπλα, έχουμε δει πως κυριαρχεί το γκρι σκούρο χρώμα, ενώ οι κουρτίνες και τα υπόλοιπα υφάσματα στο χώρο αποπνέουν μία πολυτέλεια λόγω των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση.

Επίσης, στο κέντρο του σαλονιού υπάρχει μια μεγάλη πολυθρόνα σε μία γωνιά του σαλονιού αλλά κι ένα γυάλινο σύνθετο με προσωπικά αντικείμενα και κειμήλια της Ζήνας Κουτσελίνη. Σχετικά με τους εξωτερικούς χώρους, υπάρχει ένας τεράστιο κήπος με πολλά λουλούδια αλλά και μια μεγάλη πισίνα.

undefined

undefined

undefined