''Δούκισσα μου, είσαι ξεχωριστή'' - Οι πρώτες αντιδράσεις των παρουσιαστών μετά την αποχώρηση της Νομικού από το «Πρωινό»

Μάλλον συμφωνούν αρκετοί με την απόφασή της...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram - dutchess_
instagram - dutchess_

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «Πρωινό» μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, λόγω ασυμφωνίας σε βασικά θέματα με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ίδια έκανε χθες και την πρώτη της ανάρτηση, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησης, βάζοντας υψηλά στην ατζέντα τον σεβασμό προς το πρόσωπό της, με πολλούς να σπεύδουν να την υποστηρίξουν για την απόφασή της. Ανάμεσα σε αυτούς και παρουσιαστές όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο youweekly.gr, τόσο οι εντάσεις μεταξύ Δούκισσας και Λιάγκα, όσο και η στροφή της εκπομπής προς την ενημέρωση, είχαν δυσαρεστήσει τη Νομικού, που δεν έβλεπε τον εαυτό της σε ενεργό ρόλο στο Πρωινό. Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό ότι αποχωρεί μόνο από την εκπομπή και όχι από το κανάλι, επομένως αναμένουμε να δούμε το επόμενό της βήμα.

Κύμα στήριξης από γνωστούς παρουσιαστές στη Δούκισσα Νομικού

Φίλοι, συνεργάτες αλλά και παρουσιαστές από άλλες εκπομπές έσπευσαν να σχολιάσουν στην ανάρτησή της, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους για εκείνη και τον χαρακτήρα της.

Η Δανάη Μπάρκα στηρίζει τη Δούκισσα Νομικού

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει τη Δούκισσα Νομικού

Η Ρούλα Κορομηλά στηρίζει τη Δούκισσα Νομικού

Η Νάταλι Κάκκαβα στηρίζει τη Δούκισσα Νομικού

Τα πρώτα λόγια του Λιάγκα μετά την αποχώρησή της

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές της εκπομπής, «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά από την αποχώρηση "βόμβα" της Δούκισσας Νομικού όπου ανακοινώθηκε εχθές (25/9) με δελτίο τύπου από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Επιπλέον να τονίσουμε πως στους τίτλους αρχής του «Πρωινού» είδαμε ότι δεν υπάρχει πλέον το όνομα της Δούκισσας Νομικού.

«Τώρα πρέπει να πούμε κάτι. Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά για τη μικρή έστω συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα.

Από ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1. Οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, το αξίζει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και την εκπομπή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».