Γιώργος Λιάγκας για την δικαστική διαμάχη του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου - «Είμαι χωρισμένος πατέρας, δεν μπορώ να...»

«Είναι σκληρό όπως και να ‘χει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για την δικαστική διαμάχη του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου - «Είμαι χωρισμένος πατέρας, δεν μπορώ να...»

Το πρωί της Τετάρτης (5/10) στην εκπομπή, «Πρωινό» προβλήθηκε το θέμα αναφορικά με την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που είχαν συμφωνήσει για τους γιους τους -δείτε εδώ αναλυτικά τί έχει συμβεί.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι σκληρό όπως και να ‘χει. Είμαι χωρισμένος πατέρας και δεν μπορώ να πάρω καμία θέση και το αντιλαμβάνεστε. Είναι λεπτά τα ζητήματα γιατί υπάρχουν και παιδιά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

Είναι όμως σκληρό. Καταλαβαίνω και τη μία και την άλλη πλευρά αν δεν είχε λεφτά. Ωστόσο η δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να δίνει τα λεφτά ο κ. Μαραντίνης. Και η Σίσσυ δεν το έκανε γι’ αυτήν, αλλά για τα παιδιά της. Και ο Μαραντίνης είναι στοργικός πατέρας. Δεν ξέρω αν δίνει ή δεν δίνει λεφτά, προφανώς δεν δίνει. Τον είδα με τα παιδιά του στα Καλύβια σε μία παραλία το καλοκαίρι και έπαιζαν».

12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, το πρώην ζευγάρι, που αποφάσισε να διαλύσει τον γάμο του τον Απρίλιο του 2019, οδηγήθηκε στα δικαστήρια έτσι ώστε να λύσει τις διαφορές που υπάρχουν όσον αφορά τη διατροφή των δύο παιδιών τους.

Όταν λοιπόν το ζευγάρι χώρισε το 2019, το ποσό για τη διατροφή των παιδιών τους είχε οριστεί στις 4.000 ευρώ αλλά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία και συγκεκριμένα το 2020, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δεν είχε έσοδα από τη δουλειά του και η διατροφή “έπεσε” στα 2.000 ευρώ με ιδιωτικό συμφωνητικό.

Σύμφωνα μάλιστα με την Μάρω Κανελλάκη και το ρεπορτάζ της στην εκπομπή T-live, o Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ σαν “προκαταβολή” και “κίνηση καλής θέλησης” για τις οφειλές της διατροφής, όμως η Σίσσυ Χρηστίδου υποστήριξε όμως ότι ο πρώην σύζυγός της είχε χρήματα αλλά αδιαφόρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα για αυτό και αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από τον πατέρα της.

Τελικά, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τελικά καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.