Κωνσταντίνος Βασάλος: Γιόρτασε τη νίκη του στο Asia Express χωρίς την Βαλαβάνη - Το χρονικό της ρήξης και του χωρισμού

Πότε χώρισαν και γιατί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ένας μικρός "χαμός" επικρατεί τους τελευταίους μήνες σχετικά με τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Ήταν 2017 όταν γνωρίστηκαν στο Survivor και ερωτεύτηκαν παράφορα. Η πιο γλυκιά στιγμή ήταν που στα γενέθλια της στον Άγιο Δομίνικο ο personal trainer της χάρισε την ζακέτα του.

Όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και γύρισαν στην Ελλάδα, άρχισαν να κάνουν στενή παρέα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σε βραδινές εξόδους τους ή σε κοινές αποδράσεις τους στα ελληνικά νησιά.

Οι φήμες περί ρήξης και ο οριστικός χωρισμός Βαλαβάνη - Βασάλου

Οι φήμες ωστόσο πως έχει έρθει ρήξη ανάμεσα τους και έχουν χωρίσει "έσκασε" όταν οι κοινές αναρτήσεις αλλά και εμφανίσεις σταμάτησαν. Έκαναν χωριστές διακοπές αλλά και στο ίδιο νησί που ήταν για λίγο διάστημα δεν έκαναν από κοινού αναρτήσεις.

Πριν μερικές εβδομάδες μάλιστα, έσκασε και η είδηση πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι και πάλι σε σχέση με πρώην παίκτη ριάλιτι, με τον οποίο γνωριζόταν, όπως και ο Κωνσταντίνος μαζί του (δείτε εδώ ποιο είναι το νέο αμόρε).

Βέβαια, στον τελικό του Asia Express που πραγματοποιήθηκες χθες 11/12 και ο Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισε, η Ευρυδίκη μίλησε μαζί του μέσω skype και μάλιστα μίλησαν με πολύ όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον - δείτε εδώ το βίντεο.

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρισμός

Σήμερα 12/12 όμως, στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ έγινε γνωστό πως ο χωρισμός τους είναι εντελώς σίγουρος και μάλιστα από το καλοκαίρι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Είχε μπει μια παρένθεση επειδή ο Κωνσταντίνος θα έφευγε στο Asia Express για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Να δουν αν η απόσταση θα μπορούσε να σώσει τη σχέση ή όχι. Μέσα στο καλοκαίρι τελείωσε αυτό οριστικά. Τελείωσε όμως με αγάπη γιατί συνέχισαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν προχωρήσει», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, το Σάββατο 10/12 που ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγήκε να γιορτάσει την νίκη του στο ριάλιτι, η Ευρυδίκη δεν ήταν μαζί του, αλλά με τις κολλητές της σε άλλο μαγαζί.