«Λυπάμαι! Αυτό δεν...» - Η πρώτη δήλωση της Ελευθερίας Ελευθερίου για Μάριο και Καρολίνα

Τι απάντησε για τα πλάνα με τα φιλιά τους Survivor All Star

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λυπάμαι! Αυτό δεν...» - Η πρώτη δήλωση της Ελευθερίας Ελευθερίου για Μάριο και Καρολίνα

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο στο Survivor All Star ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα.

Η γνωστή τραγουδίστρια φημολογείται έντονα πως είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο και έχει έρθει η επιβεβαίωση όχι από τους ίδιους, αλλά από διάφορα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους.

Μάλιστα, χθες 28/1, προβλήθηκε στον αέρα του Πρωινού Μας η πρώτη συνέντευξη της Καρολίνας μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης και highlight της συνέντευξης ήταν η στιγμή που έμαθε από τον δημοσιογράφο πως ο Μάριος φημολογείται πως είναι σε σχέση με την Ελευθερία.

«Το Μάριο το γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής, δεν τον ήξερα. Στη ζωή κάποια πράγματα έρχονται απρόσμενα. Δεν το περιμένεις και έτσι ήρθε και ο Μάριος και ξαφνικά δε μπορώ να αναφέρω παραπάνω. Δε γίνεται να ξεκαθαριστούν τα πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτο παιδί, με αρχές και τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν κάτι τρομερό, ναι η αγάπη δε έχει όρια και γενικότερα σου συμβαίνει στη ζωή, δεν το ψάχνεις ήταν η κίνηση αγάπης, και όχι στρατηγικής. Είχαμε βρεθεί κάμποσες φορές από 7 - 8 λεπτά.

Ναι, είναι κάτι που καταλάβαμε και οι 4 για το drown και ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, το λέω. Ήταν κάτι που δε θέλαμε να βγει προς τα έξω. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά», ήταν απάντηση της Καρολίνας.

Διαβάστε επίσης: «Έχει τελειώσει για μένα» - Η πρώτη δήλωση του Μπο μετά την συνέντευξη της Καρολίνας

Η πρώτη δήλωση της Ελευθερίας Ελευθερίου για Μάριο και Καρολίνα

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, από πλευράς της δήλωσε:

«Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι», σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για εάν είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο, η τραγουδίστρια αρκέστηκε να πει: «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ».