Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι δικό τους πρόβλημα...» - Η απάντηση στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη δήλωση για το "ξύλο" και την ξαφνική εμφάνιση στην τηλεόραση

«Έχω μάθει να λέω αλήθειες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι δικό τους πρόβλημα...» - Η απάντηση στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη δήλωση για το

Η Σίσσυ Χριστίδου, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, σχολιάζοντας διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχθεί στο ξεκίνημά τους, έκανε μία αναφορά στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ήρθε από την Κρήτη, όπου ήδη είχε την θέση της παρουσιάστριας, στην Αθήνα, πριν από κάποια χρόνια, και βρέθηκε στο εργατικό δυναμικό του ΣΚΑΙ.

«Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο. Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια.

Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει, γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το "σιγά σιγά". Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε "Ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πας;". Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στη Σίσσυ Χρηστίδου

Η κάμερα του Breakfast at Star, λοιπόν, συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου για να καταγράψει την αντίδρασή της στα σχόλια αυτά. Απάντησε, βέβαια, και σχετικά με το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής, καθώς από τότε που έμεινε έγκυος, έμεινε και εκτός αυτής.

«Η παρουσίαση μου έχει λείψει πολύ. Παρόλο που έχει περάσει καιρός, με το που πιάνω το μικρόφωνο αισθάνομαι ότι είναι ο φυσικός μου χώρος, το στοιχείο μου, είναι αυτό που αγαπώ. Δεν απαντάω σε οτιδήποτε ακούγεται. Προς το παρόν απολαμβάνω τη φάση που βρίσκομαι. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και κάτι που αγαπώ πολύ. Δεν αγχώνομαι, θέλω όλα να γίνουν στον χρόνο τους και σωστά. Όταν επιστρέψω με το καλό στην τηλεόραση, θέλω να είμαι ο εαυτός μου και μέσα πιο στα πράγματα. Θέλω να συμμετέχω περισσότερο σε όλα τα πόστα. Δεν λέω σε κάτι όχι αν μου ταιριάζει», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και τη ζωή με την κόρη τους: «Έχω ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι...»

Και είπε για τα σχόλια που προηγήθηκαν, δήλωσε: «Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι ξαφνικά εμφανίστηκα. Δεν αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι παρουσιάστηκα ξαφνικά, είναι δικό τους πρόβλημα».

Στον δημοσιογράφο Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος της χαρακτήρισε παραπονιάρα, απάντησε: «Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό ο Πάνος Κατσαρίδης. Αν το είπε αυτό θα είχε τους λόγους του, σίγουρα δεν είμαι παραπονιάρα. Αν κάτι με αδίκησε, δεν θα πω "Αχ τι ωραία που ήταν όλα". Αν για αυτό με είπε παραπονιάρα, χαλάλι του. Έχω μάθει να λέω αλήθειες».

Δείτε επίσης: «Εμφανίστηκαν στην εγκυμοσύνη! Του λέω "γιατρέ μου, κάψτε τα όλα"» - Η αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της