Φαίη Σκορδά: «Πόσο χάλια ήμουν την Παρασκευή! Ήμουν διπλωμένη, είχα πυρετό...» - Το πρόβλημα υγείας που την "τσάκισε"

Η εξομολόγηση στο πλατό του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Πόσο χάλια ήμουν την Παρασκευή! Ήμουν διπλωμένη, είχα πυρετό...» - Το πρόβλημα υγείας που την

Η Φαίη Σκορδά, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, και ανακοίνωσε την απουσία του Άγγελου Βουράκη και του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το πλατό, εξηγώντας πως και εκείνη, το προηγούμενο βράδυ είχε ταλαιπωρηθεί πολύ (δείτε εδώ τι συνέβη με τους δύο άντρες).

Δεν είχε εξηγήσει στους τηλεθεατές της, όμως, τι ακριβώς αντιμετώπιζε η ίδια, μέχρι που την Τρίτη 19 Μαρτίου επέστρεψε κανονικά στο πόστο της ολόκληρη η ομάδα και η ίδια κάνοντας πλάκα με τους συνεργάτες της αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Το πρόβλημα υγείας που "τσάκισε" τη Φαίη Σκορδά

«Αναστήθηκα! Πόσο χάλια ήμουν την Παρασκευή, δεν καταλαβαίνεις! Δεν καταλαβαίνεις τι έπαθα την Παρασκευή! Ήρθα και ήμουν διπλωμένη, είχα πυρετό, ήθελα να τρέξω στην τουαλέτα και έκανα υπομονή... Δεν καταλαβαίνεις πώ ήμουν την Παρασκευή! Στο διάλειμμα ξάπλωσα εδώ στον καναπέ, μετρούσα αντίστροφα να περάσει η ώρα. Ήταν επειδή έλειπαν τα αγόρια μου, κατάλαβες; Τι γαστρεντερίτιδα ήταν αυτή; Την άλλη μέρα που ήμουν λίγο καλύτερα, ήθελα να φάω τα πάντα. Το μεσημέρι τα έδωσα όλα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Έτσι τη βρήκε το πρωινό της Καθαράς Δευτέρας 18/3

Η Φαίη Σκορδά την Καθαρά Δευτέρα 18/3 την πέρασε ήρεμα και οικογενειακά με αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς η εκπομπή που η ίδια παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ δεν θα έβγαινε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα.

Έτσι λοιπόν, η Φαίη είχε τον χρόνο να ξεκουραστεί και να δει περισσότερο τα παιδιά της μιας και οι καθημερινές είναι πιο πιεσμένες - από άποψη χρόνου - τόσο για την ίδια, όσο και για τα δύο αγόρια της, που λατρεύει!

Δείτε επίσης: «Ακόμα και σε μια περίοδο πολύ δύσκολη της ζωής μου...» - Οι βαριά συναισθηματικές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

Μέσα από αναρτήσεις της Σκορδά στο instagram είδαμε, πως νωρίς το πρωί έβγαλε βόλτα τον αγαπημένο σκύλο του πατέρα της, που πλέον ζει μαζί της. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία από το πλούσιο σαρακοστιανό τραπέζι, που θα γευμάτιζε, γεμάτο με όλα τα πιάτα, που είθισται να τρώμε την Καθαρά Δευτέρα.

Φαίη Σκορδά - Σαρακοστή

«Καλή Σαρακοστή», έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά - Καθαρά Δευτέρα