Εδώ βρίσκω τα πάντα για το μωρό μου με ένα “κλικ”!

Εδώ βρίσκω τα πάντα για το μωρό μου με ένα “κλικ”!

Αγαπημένες μου σαν νέα μαμά που είμαι θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα μεγάλο μυστικό.

Πλέον δε χρειάζεται να πηγαίνω στο supermarket για να βρίσκω τα απαραίτητα για το μωρό μου και τη φροντίδα του ούτε καν στο φαρμακείο.Τι κάνω;

Απλά όταν ο μικρός μου κοιμάται εγώ βρίσκω τον χρόνο και κάθομαι αναπαυτικά στην πολυθρόνα μου, ανοίγω το laptop και παραγγέλνω online από το ηλεκτρονικό κατάστημα readyforbaby.gr όλα όσα έχω ανάγκη. Εδώ βρίσκω πάνες Pampers και Babylino σε σούπερ τιμές αλλά και άλλα προϊόντα καθημερινής περιποίησης, όπως μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες αλλαγής πάνας, αλλά και υπέροχα κουκλίστικα ρούχα και παπούτσια.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες αφού με έκπληξη βλέπω πως εδώ υπάρχουν τέλειες προτάσεις για βιβλία και παιχνίδια για κάθε ηλικία, από 0 μηνών! Εννοείται πως από εδώ θα αγοράσω τα δώρα στα ανιψάκια μου οπότε δεν χρειάζεται να βγω στο κρύο με τον κόσμο για τις χριστουγεννιάτικες αγορές μου.

Μπορείτε να μπείτε στο https://www.readyforbaby.gr αλλά και στα links για πάνες Pampers www.readyforbaby.gr/panes-mwromantila/pampers.html και πάνες Babylino www.readyforbaby.gr/panes-mwromantila/babylino.html, ενώ εάν πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ίσως να είστε ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν πάνες για έναν ολόκληρο μήνα (δηλ. 1 μηνιαία συσκευασία είτε Pampers είτε Babylino)

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε follow το instagram @youweekly.gr και @readyforbaby , like τη σελίδα @readyforbaby.gr στο facebook, like το post του διαγωνισμού και tag δύο φίλους στα σχόλια, έως τις 31/12!

Οι νικητές θα κληρωθούν από τα σχόλια στις 02/01!

Kαλή επιτυχία!

Οι νικήτριες είναι οι:

@kiki_moutsouna

@mariantsa

@ninaliosia

@gianna_thrapsanioti97

@pauloskaialiki