Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Προσοχή! Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι τα έχει με άλλη είναι εδώ!

Για να ξέρεις τι σου γίνεται...

Προσοχή! Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι τα έχει με άλλη είναι εδώ!
Σχέσεις 28.05.2019 14:34

Κάποια στιγμή στη ζωή σου θα έχει τύχει να βγαίνεις με έναν καινούργιο τύπο και ενώ θεωρητικά φαίνεται τέλειος να υπάρχουν στιγμές που για κάποιο λόγο σου φαίνεται ύποπτη και περίεργη η συμπεριφορά του...

Μπορεί απλά να είναι θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας, μπορεί όμως να συμβαίνει και κάτι άλλο που προσπαθεί να σου κρύψει και με την ύποπτη συμπεριφορά του γίνονται κινήσεις για να καλύψει τα νώτα του.

Όπως για παράδειγμα, μπορεί να έχει ξεκινήσει να βγαίνει μαζί σου αλλά να τα έχει με άλλη γυναίκα παράλληλα, στη χειρότερη ακόμα και να είναι παντρεμένος.

Τα σημάδια ότι τα έχει με άλλη

Είναι ανήσυχος και απόμακρος όταν είστε έξω:

Έχει μεγάλη σημασία να παρατηρήσεις το πώς συμπεριφέρεται όταν βγαίνετε και βρίσκετε σε δημόσιους χώρους. Αν τον βλέπεις ελαφρώς ανήσυχο, να κοιτάει συχνά γύρω γύρω και να επεξεργάζεται το χώρο σαν να φοβάται μήπως κάποιος τον δει, είναι πολύ πιθανό να μη θέλει να τον δουν μαζί σου επειδή δεν είσαι η μόνη γυναίκα στη ζωή του. Ακόμα μεγαλύτερη απόδειξη είναι το πόσο εκδηλωτικός είναι απέναντί σου όταν βρίσκεστε σε κόσμο. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και θέμα χαρακτήρα, να μην του αρέσουν οι δημόσιες διαχυτικότητες, αλλά αν δεν αφήνεται ούτε στο παραμικρό άγγιγμα, χάδι, στην παραμικρή τρυφερότητα, τότε μάλλον είναι πιο σοβαρός ο λόγος.

Αποφεύγει να σου γνωρίσει τους φίλους του:

Από τη στιγμή που είσαι μια χαρά γυναίκα και κάθε
άντρας θα καμάρωνε να σε έχει δίπλα του αλλά και θα επιδίωκε να σε κάνει επίδειξη στους φίλους του, αν βλέπεις ότι περνάει ο καιρός και αποφεύγει να σε συστήσει έστω σε κάποιον πιο κολλητό του, μάλλον πρέπει να καταλάβεις ότι πιθανότατα σε κρύβει και δε σκοπεύει να σε παρουσιάσει γιατί μάλλον τα έχει με άλλη κι εσύ είσαι το διάλειμμά του. Μάλιστα αν τύχει να συναντήσετε μαζί κάποιον γνωστό του και καταλάβεις ότι τον αποφεύγει ή τον χαιρετάει στα γρήγορα προσπερνώντας το ότι είστε μαζί, τότε πρέπει να σιγουρευτείς ότι δε θέλει να σας δουν μαζί.

Αλλάζει εντελώς όταν είτε απομονωμένοι:

Είπαμε ότι όταν βρίσκεστε σε κάποιο δημόσιο χώρο ή οπουδήποτε έχει κόσμο, εκτός του ότι είναι ανήσυχος είναι και πολύ απόμακρος. Αντίθετα, όταν απομονωθείτε κάπου ήσυχα και ρομαντικά, χωρίς κόσμο, αλλάζει εντελώς η στάση του και γίνεται τρυφερός, εκδηλωτικός και κυρίως τον κυριεύει το πάθος του για σένα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Η μία εκδοχή είναι να βγαίνεις με μία διχασμένη προσωπικότητα και η άλλη είναι να βγαίνεις με παντρεμένο ή με κάποιον που τα έχει με άλλη και μόνο όταν δεν κινδυνεύει να τον δουν εξωτερικεύει το πάθος του.

Δε σου μιλάει για τη ζωή του:

Συνήθως όταν βγαίνουμε με κάποιον που μας αρέσει και είμαστε στα πρώτα ραντεβού, προσπαθούμε να μάθουμε όσο περισσότερα για εκείνον και να του αποκαλύψουμε διάφορα για τον εαυτό μας. Μας αρέσει να γνωρίζουμε τον άλλο όσο περισσότερο γίνεται και πολλές φορές σε αυτά τα ραντεβού δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κουβεντιάζουμε. Αυτό συμβαίνει όταν τα πράγματα είναι νορμάλ. Ένας άντρας που αποφεύγει να μιλήσει για τον εαυτό του και τη ζωή του και αλλάζει κουβέντα όταν τον ρωτάς ακόμα και για τη δουλειά του, ή είναι μυστικός πράκτορας ή τα έχει με άλλη και δε θέλει να ξέρεις πολλά για αυτόν μήπως και του κάνεις καμιά «έκτακτη επίσκεψη», για παράδειγμα στη δουλειά. Επίσης, αν ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τίποτα για σένα, πέρα από κάθε κομμάτι στο κορμί σου, και το μόνο που θέλει είναι να σε ξεμοναχιάζει, μάλλον δεν σκοπεύει να σε κρατήσει για πολύ δίπλα του γιατί έχει ήδη μόνιμη σχέση.

Ταξιδεύει πολύ:

Είναι πολύ πιθανό και καθόλου μεμπτό να είναι αναγκασμένος λόγω δουλειάς να κάνει κάποια ταξίδια. Παρατήρησε, όμως, αν αυτά τα ταξίδια είναι πολύ συγκεκριμένα ως προς το κάθε πότε προκύπτουν αλλά και πόσο αυστηρό είναι το πρόγραμμα όταν λείπει. Δηλαδή, μπορείς να επικοινωνείς και να μιλάς μαζί του όποτε θέλεις ή σου απαγορεύει τα τηλεφωνήματα και σε παίρνει εκείνος όποτε θέλει; Σου έχει προτείνει ποτέ να τον συνοδεύσεις σε κάποιο ταξίδι ή δεν το συζητάει καν; Δεν απαγορεύεται να ταξιδεύει ούτε σημαίνει πως σε κοροϊδεύει, σημασία έχει όμως πώς χειρίζεται την κατάσταση και πώς συμπεριφέρεται όσο λείπει.

Η τηλεφωνική επικοινωνία:

Ένα σημάδι για να ανακαλύψεις αν τα έχει με άλλη ή είναι παντρεμένος ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις, είναι να παρατηρήσεις ποια είναι η τηλεφωνική σας επικοινωνία και ποιες οι συνήθειές του ως προς το θέμα των τηλεφωνικών επαφών. Δηλαδή, καταρχάς παρατήρησε όταν είστε μαζί πώς αντιδράει αν χτυπάει το τηλέφωνό του. Αν δεις ότι δε θέλει να απαντήσει για να μη σας διακόψουν, μπορεί αρχικά να σκεφτείς ότι είναι πολύ ευγενικός και ρομαντικός. Αν όμως, γίνεται κατ’ επανάληψη να αγνοεί τις κλήσεις όταν είστε μαζί ή κλείνει το κινητό ή βγαίνει έξω για να μιλήσει ή απαντάει ψιθυριστά, κλπ, μάλλον είναι λίγο ύποπτο. Σημαντικό είναι και το πώς συμπεριφέρεται όταν τον παίρνεις εσύ τηλέφωνο τις στιγμές που δεν είστε μαζί. Απαντάει αμέσως; Σε παίρνει πάντα μετά; Απαντάει αλλά μιλάει κοφτά και επαγγελματικά; Μιλάει με κώδικες ή ψιθυρίζει; Και πολύ σημαντικό είναι αν πετυχαίνεις συχνά κλειστό το τηλέφωνό του ή αν σου έχει δώσει το τηλέφωνο του σπιτιού του. Είναι πολύ μεγάλο δείγμα του πώς σε αντιμετωπίζει.

Δε σε καλεί σπίτι του:

Συνήθως ένας ελεύθερος άντρας που μένει μόνος του δε βλέπει την ώρα για να σε καλέσει σπίτι του, να βρεθείτε μόνοι σας και μάλιστα στο χώρο του, στην έδρα του εκεί όπου θα κάνει «παιχνίδι» με τους δικούς του όρους. Αν ο καλός σου προτιμάει να αράζετε στο δικό σου σπίτι και κάθε φορά που τίθεται θέμα για το δικό του βρίσκει δικαιολογίες και επιλέγει να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να πάτε εκεί, τότε μάλλον κρύβεται κάποιος ύποπτος λόγος πίσω από αυτή τη συμπεριφορά.

Δεν έχει εργένικες συνήθειες:

Θεωρητικά κάποιος που είναι εργένης όταν τον γνωρίζεις θα πρέπει να έχει κάποιες πολύ συγκεκριμένες συνήθειες. Εκείνος ,όμως, μοιάζει να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Τον ρωτάς πράγματα για τα οποία φαίνεται ότι βγάζει από το μυαλό του απαντήσεις. Ακόμα και το πιο απλό, το θέμα του τι τρώει για παράδειγμα. Ούτε μαγειρεύει, ούτε γνωρίζει τα ντελιβεράδικα της γειτονιάς, ούτε του δίνει ταπεράκια η μαμά… άρα; Μήπως υπάρχει κάποια άλλη που του μαγειρεύει και τον περιποιείται; Μήπως με μια πολύ απλή ερώτηση που όμως δεν την περιμένει μπορείς να τον πιάσεις στα πράσα;

Εσύ ξέρεις τι θέλουν οι άντρες; Αυτά είναι τα στοιχεία που ψάχνουν από μια γυναίκα!

Οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μία σχέση!

Τι είναι αυτό που ψάχνουν τελικά οι άντρες σε μία σχέση;


1 Επιβεβαίωση

Οι άντρες περισσότερο από τις γυναίκες έχουν ανάγκη να ικανοποιούν τον εγωισμό τους, να δέχονται επιβεβαίωση για τις ικανότητές τους ως εραστές, σύντροφοι και επαγγελματίες. Oταν οι γυναίκες αμελούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους, τότε αισθάνονται ανικανοποίητοι μέσα σε μια σχέση. Σταματήστε επίσης την κριτική, γιατί αυτό τους σκοτώνει!

2. Σεξουαλική επιθυμία

Οι άντρες δεσμεύονται με μια γυναίκα περισσότερο μέσω του σεξ παρά μέσω της επικοινωνίας. Γι' αυτό θέλει να αισθάνεται ότι ακόμα τον επιθυμείτε και κυρίως να κάνετε σεξ όταν εκείνος το θέλει και όχι όταν θέλετε εσείς. Στις γυναίκες αρέσει να πιστεύουν ότι ελέγχουν τη σεξουαλική ζωή στις σχέσεις τους, αλλά αυτή η αντίληψη δεν βρίσκει σύμφωνους τους άντρες.

3. Φροντίδα

Οι περισσότεροι άντρες έχουν ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Όταν γυρνάνε από την δουλειά, έχοντας μια δύσκολη μέρα, θέλουν να νιώσουν ότι τους αγαπάτε και τους αποδέχεστε όπως είναι. Αυτό τους ηρεμεί και να τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.

4. Η αίσθηση του χιούμορ

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ελκύονται από τους άντρες με υψηλή αίσθηση χιούμορ, αλλά από ότι φαίνεται οι άντρες αναζητούν το ίδιο στη σύντροφό τους. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό, καθώς αν περνάτε μαζί καλά και γελάτε, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

5. Χώρο

Οι γυναίκες θέλουν να περνούν πολλές ώρες με τον σύντροφό τους, όμως οι άντρες επιζητούν μια ισορροπία. Θέλουν να είναι κοντά με τη γυναίκα τους, αλλά να εξασφαλίζουν τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους και τα ενδιαφέροντά τους.

6. Πίστη και αφοσίωση

Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για έναν άντρα. Η πίστη και η αφοσίωση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φοβούνται μην απιστήσετε. Στην προκειμένη περίπτωση, οι άντρες θέλουν να έχουν ένα άτομο που να μπορούν να στηριχθούν και να νιώσουν ασφάλεια όταν το έχουν ανάγκη. Θέλουν να ξέρουν ότι θα είστε εκεί όταν κάτι άσχημο συμβεί στην ζωή τους και χρειαστούν στήριξη. Οπότε δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια μέσα σε μια σχέση. Δείξτε του ότι τον αγαπάτε προκειμένου να αισθανθεί σιγουριά για τη σχέση σας.

7. Σεβασμός

Οι άντρες πολλές φορές εκλαμβάνουν τον σεβασμό ως αγάπη. Αν παραπονιέστε συχνά για τα ελαττώματά του, για τη δουλειά του ή τα οικονομικά προβλήματα του σπιτιού, τότε όχι μόνο θα αμφιβάλει για την αγάπη σας, αλλά μπορεί να σταματήσει να σας έχει εμπιστοσύνη.

8. Συναισθηματική οικειότητα

Οι άντρες δεν θέλουν να φανερώνουν τις αδυναμίες τους, τις φοβίες τους ή τις ανασφάλειές τους. Γι' αυτό θέλει να αισθάνεται όχι έχει με την σύντροφό του την απαραίτητη συναισθηματική οικειότητα για να εκφράσει με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του.

9. Να ξέρετε πότε να μιλάτε

Το να γνωρίζετε πότε είναι η ώρα να μιλήσετε και πότε είναι η ώρα να μην μιλάτε. Όταν οι άντρες μιλάνε στο τηλέφωνο ή παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή ή ποδόσφαιρο, δεν θέλουν να τους ενοχλούν. Η κατανόηση αυτού του κανόνα μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την σχέση σας.

10. Συζητήσεις στο κρεβάτι
Μην μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ, εκτός αν είναι βρώμικα λόγια. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άντρας όταν πέφτει στο κρεβάτι είναι να ακούσει διάφορες καθημερινές σκέψεις από τη σύντροφό του. Εκτός αν του πείτε κάτι που θα τον «ανάψει». Εκεί αλλάζει το θέμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προστάτεψε την σχέση σου! Αυτά είναι τα 10 tips για να το καταφέρεις...

6+ 1 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Youweekly.gr!

Share