Μεγάλη προσοχή! Αυτά είναι τα όσα επιτρέπει ο Χριστιανισμός στο κρεβάτι!

Τι λέει η Αγία Γραφή για αυτό το "καυτό" θέμα;

Μεγάλη προσοχή! Αυτά είναι τα όσα επιτρέπει ο Χριστιανισμός στο κρεβάτι!

Μεγάλη προσοχή για όλους! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι επιτρέπει ο Χριστιανισμός στο κρεβάτι και τι όχι; Ήρθε η ώρα να μάθετε γιατί αυτά θα αναλύσουμε στο παρακάτω κείμενο!

Τι μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι με ελευθερία στο κρεβάτι του σύμφωνα με την Αγία Γραφή!

Προσοχή! Με αυτό το ρόφημα θα κάνετε "θαύματα" στο κρεβάτι!

Η Αγία Γραφή λέει ότι «Ο γάμος να θεωρείται από όλους σας άξιος τιμής, και η συζυγική κλίνη να είναι αμόλυντη. Γιατί ο Θεός θα καταδικάσει τους ιερόδουλους και τους μοιχούς» (Εβραίους 13:4).

Η Αγία Γραφή δεν λέει τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται να κάνει ένα ζευγάρι στο κρεβάτι. Οι σύζυγοι έχουν οδηγία, «Μη στερείτε ο ένας τον άλλο, παρά μόνο πρόσκαιρα και έπειτα από κοινή συμφωνία» (Α` Κορινθίους 7:5α).

Αυτό το εδάφιο ίσως θέτει την αρχή για τις σχέσεις στο γάμο. Ό,τι γίνεται, πρέπει να γίνεται με κοινή συμφωνία. Κανείς δεν θα πρέπει να ενθαρρύνεται ή να εξαναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν νιώθει άνετα ή νομίζει ότι δεν είναι σωστό. Αν οι δυο σύζυγοι συμφωνήσουν ότι θέλουν να δοκιμάσουν κάτι (π.χ. στοματικό κρεβάτι, διαφορετικές στάσεις, παιχνίδια, κλπ.) – τότε η Αγία Γραφή δεν μας δίνει κάποιο λόγο γιατί δεν πρέπει να δοκιμάσουν.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που ποτέ δεν επιτρέπονται για ένα παντρεμένο ζευγάρι. Η πρακτική της «ανταλλαγής» ή «να φέρνεις κάποιον επιπλέον» (τριάδες, τετράδες, κλπ.) είναι χυδαία μοιχεία (Γαλάτας 5:19, Εφεσίους 5:3, Κολοσσαείς 3:5, Α` Θεσσαλονικείς 4:3).

Η μοιχεία είναι αμαρτία ακόμα κι αν ο σύντροφός σου συμφωνεί, επιδοκιμάζει, ή ακόμα κι αν παίρνει μέρος σ` αυτό. Η ταινία ερωτικού περιεχομένου απευθύνεται στο «η επιθυμία της σάρκας και η επιθυμία των οφθαλμών» (Α` Ιωάννη 2:16) και γι αυτό καταδικάζεται από το Θεό επίσης.

Άλλα από αυτά τα δυο σημεία, δεν υπάρχουν στην Αγία Γραφή που να απαγορεύονται στους συζύγους να κάνουν μεταξύ τους – φτάνει να είναι σύμφωνοι.

Πηγή: gotquestions.org

Κρεβάτι το Πάσχα: Αμαρτία ή απόλαυση με τις ευλογίες της... εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!

Πιθανόν να έχεις ακούσει πως το Πάσχα πρέπει να απέχεις από το κρεβάτι. Τώρα εάν έπεσες στο βούρκο της ακολασίας, δεν πειράζει. Άλλωστε αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία.

Γρήγορα στον παπά της γειτονιάς σου για να εξομολογηθείς και συγκρατήσου έως την Ανάσταση. Μετά βουρ στο ψητό, όχι τίποτα άλλο, να κάψεις τις θερμίδες της διατροφικής κραιπάλης!

Γιατί όμως δεν επιτρέπεται το κρεβάτι το Πάσχα ;

Αρχικά θα σοκαριστείς όταν μάθεις πως όχι μόνο κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής (40 ημέρες πριν το Πάσχα), αλλά επίσης και για 15 ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο δε έχει… κοκό.

Θα στεναχωρηθείς ακόμα περισσότερο όταν σου πούμε πως για 40 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και όλες τις Τετάρτες και Παρασκευές του χρόνου, επίσης πρέπει να απέχεις από την αγαπημένη σου συνήθεια.

Κορίτσια προσοχή! Αν θέλετε να γίνετε η απόλυτη γυναίκα στο κρεβάτι αυτά είναι τα μυστικά!

Ακολουθούν αρκετές ημέρες ακόμα, που η θρησκεία δεν επιτρέπει τη συνουσία, αλλά δε στις λέμε γιατί δε θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε περισσότερο. Εύλογα θα αναλογιστείς, μα καλά τότε τι έμεινε ; Υπομονή τέκνον μου και εγκράτεια…

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος της νηστείας. Η εγκράτεια και η κάθαρση της ψυχής. Η νηστεία λοιπόν δεν περιλαμβάνει μόνο τον περιορισμό στη διατροφή, αλλά και στην ηδονή που προσφέρει η σαρκική επαφή.

Πηγή: organiclife.gr