Βάσω Λασκαράκη: Δεν έπαιρνε λεπτό τα μάτια της από τον Λευτέρη Σουλτάτο - "Καυτά" ντοκουμέντα

Οι σπάνιες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού με τα τρυφερά τετ α τετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Δεν έπαιρνε λεπτό τα μάτια της από τον Λευτέρη Σουλτάτο -

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το έχουν αποδείξει πολλές φορές μέσα και από φωτογραφίες παπαρατσικές σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Όπως αυτές που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιανουάριο, όπου η ηθοποιός δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον σύζυγό της, ενώ δεν έλειψαν και τα "καυτά" φιλιά.

Η πρώτη γνωριμία Βάσως Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτου

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, με τον γνωστό σεφ να αποκαλύπτει για την γνωριμία του σε συνέντευξη του στο Down Town Κύπρου «Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω – νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη».

Ο γάμος στην Κρήτη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος τον Μάρτιο του 2019 πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρες τη Ρίτσα Παπακαλιάτη και τη Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγο του αδελφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η νύφη απλή και με boho στυλ, όμορφη και γλυκιά έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του επίσης χαμογελαστού συζύγου της. Το ζευγάρι έκοψε την τούρτα του, έφαγε με τους φίλους του και φυσικά χόρεψε πολύ, ως το πρωί στην αμμουδιά. Πολύ καλές σχέσεις μάλιστα, η ηθοποιός έχει και με τον πεθερό της. Δείτε το πρόσωπο του για πρώτη φορά.

Τα "καυτά" ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος παραμένουν φουλ ερωτευμένοι

Τον περασμένο Ιανουάριο ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με την ηθοποιό να μην παίρνει τα μάτια του από τον σύζυγό της. Ενώ, από τη βραδιά δεν είχαν λείψει και τα "καυτά" φιλιά ανάμεσα τους.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι από τις πολύ σπάνιες που έχουμε δει του ζευγαριού, να είναι διαχυτικό σε δημόσια εμφάνιση του.

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη καυτά φιλιά

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σχέση