Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό έπαθλο! Σίγουρη πληροφορία!

Η οριστική διαρροή!

Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό έπαθλο! Σίγουρη πληροφορία!
Survivor 06.05.2018 09:10

Άλλο ένα επεισόδιο "φωτιά" έρχεται στο Survivor.

Μαχητές και Διάσημοι αγωνίζονται σήμερα ο καθένας για τον εαυτό του σε ένα έπαθλο πολυ σημαντικό για όλους... ωστόσο μόνο δύο θα καταφέρουν να το κερδίσουν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Η ανακοίνωση που θα φέρει τα πάνω κάτω! Οι παίκτες θα αναγκαστούν να...
Η κόντρα Σαλταφερίδου - Χάρου και οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί

Στην αρχή του επεισοδίου θα διαπιστώσετε για άλλη μια φορά πως η κόντρα του Σώζοντα και της Εύης καλά κρατεί! Οι δυο ανταλάσσουν βαριές κατηγορίες ο ένας προς τον άλλο με την Εύη να του λέει: "Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου"! Ο Σώζων φυσικά αντιδράει λέγοντας της πως τα φορά και τα μπατζάκια του ξεχωρίζουν!

Το καλύτερο όλων βέβαια είναι μια φράση της Εύης στην κάμερα, η οποία λέει: "Φτάσαμε σε ένα σημείο ο Σώζων να μας γλεντάει ομαδικώς"!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Μετά την αποχώρηση του Κρητικού έρχεται και οικειοθελής αποχώρηση; Χαμός μετά το συμβούλιο...

Ημιτελικός και τελικός Symbol Game

Σήμερα οι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν στον στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να κερδίσουν το καλύτερο έπαθλο μέχρι στιγμής στο Survivor, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να επισκεφθούν τις οικογένειές του!

Ο τελικός νικητής δεν θα είναι ένας, αλλά δύο! Οι δύο αυτοί παίκτες που θα κερδίσουν σήμερα θα έχουν την δυνατότητα να δουν τις οικογένειές τους από κοντά μετά από πολύ καιρό!

Δείτε ακόμη: Έρωτες στο Survivor: Η αλήθεια για την κρυφή σχέση Μαχητών! Είναι ζευγάρι και το κρύβουν;

Σίγουρη διαρροή

Το Youweekly.gr εδώ και 2 ημέρες σας έχει ενημερώσει για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (Δείτε εδώ)... όμως θα το επαναλάβει ξανά για όσους δεν το είδαν.

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr και η σίγουρη διαρροή μας αναφέρει πως σημερινοί νικητές στο έπαθλο θα είναι η Ντάρια Τουρόβνικ από τους Μαχητές και ο Γιάννης Τσίλης από τους Διάσημους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα! Μάλιστα στο Youweekly.gr σας γράψαμε και το μέρος που τους είδαμε (Δείτε εδώ)

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Στα δικαστήρια παίκτης του Survivor με την παραγωγή του ριάλιτι! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι...

Δηλαδή θα δουν από κοντά τις οικογένειές τους! Βέβαια η παραγωγή έχει οργανωμένο μυστικό σχέδιο για να τους παραλάβουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος! Επομένως νικητές... σίγουρα... η Ντάρια και ο Τσίλης σήμερα!

Share