Survivor 2: Αντέχετε να δείτε την Κατερίνα Δαλάκα πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Survivor 2: Αντέχετε να δείτε την Κατερίνα Δαλάκα πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Είναι μια από τις παίκτριες του Survivor που μαγνήτισε τα βλέμματα και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με τον δυναμισμό της και το πείσμα της.

Έφταε μέχρι τον τελικό και κάποιοι μάλιστα την χαρακτηρίζουν και ως «ο θηλυκός Ντάνος» και όχι αδίκως αλλά και ως Λούκυ Λουκ γιατί είναι πιο γρήγορη κι από την σκιά της . Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμη: Τέλος το Survivor για τον Τούρκο παραγωγό! Το νέο ριάλιτι που θα έρθει στην Ελλάδα και θα αντικαταστήσει το «Survivor... 3»!

Επειδή λοιπόν είναι ένα άτομο που κεντρίζει το ενδιαφέρον και βρίσκεται στην επικαιρότητα, το Youweekly.gr αποφάσισε να μάθει περισσότερα για εκείνη και να τα μοιραστεί μαζί σας!

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Μετά από έξι χρόνια τα διέλυσαν όλα...

Παλιές φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα έφτασαν στα χέρια του Youweekly.gr και του Τάδε Effie μέσα στις διάφορες πληροφορίες που μάθαμε για την ζωή της και δεν μπορούσαμε να μην τις μοιραστούμε μαζί σας καθώς αποδεικνύουν τις μικροεπεμβάσεις - και το τονίζω ΜΙΚΡΟεπεμβάσεις - που έχει κάνει στο πρόσωπο της με το πέρασμα του χρόνου....

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Τα οριστικά ποσοστά! Τεράστια ανατροπή στο τέλος έφερε τον Ηλία νικητή!

Στόμα και μύτη φαίνεται πως με τον καιρό «διορθώθηκαν» λιγάκι χωρίς καμία ιδιαίτερη υπερβολή, όμως εμείς που είμαστε παρατηρητικοί το πήραμε χαμπάρι!

Δείτε πως ήταν πριν το νυστέρι ακουμπήσει το πρόσωπο της:

Και πως είναι τώρα: