Survivor 4: Τα τριαντάφυλλα του Λιανού για την μέρα της γυναίκας - «Να χαίρομαι και την δικιά μου την καινούρια»

Αναφέρθηκε στην κορούλα που ήρθε πριν λίγες μέρες στη ζωή του!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα τριαντάφυλλα του Λιανού για την μέρα της γυναίκας - «Να χαίρομαι και την δικιά μου την καινούρια»

Με αφορμή την μέρα της γυναίκας ο Γιώργος Λιανός που έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, μοίρασε τριαντάφυλλα στις γυναίκες του Survivor.

O παρουσιαστής που πρόσφατα έγινε πατέρας για τέταρτη φορά σε ένα κοριτσάκι, έδωσε τις ευχές του στις γυναίκες του παιχνιδιού μοιράζοντας τους λουλούδια και δεν έλειψε η αναφορά στην νεογέννητη κορούλα του. Οι άντρες του παιχνιδιού ευχήθηκαν στις γυναίκες της ζωής τους ενώ από την πλευρά τους τα κορίτσια φάνηκαν ενθουσιασμένες!

«Να χαιρόμαστε τις γυναίκες, να χαίρομαι και εγώ την καινούργια την δικιά μου» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή που δεν κρύβει την χαρά του μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Τα τριαντάφυλλα του Λιανού και η αναφορά στην νεογέννητη κορούλα του

Γιώργος Λιανός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης του

Ο Γιώργος Λιανός πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας για τέταρτη φορά αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την μικρή τους κόρη (δείτε εδώ πως θα την βαφτίσουν).

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής άφησε στην άκρη για λίγο τα καθήκοντά του στον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε από την Παρασκευή στην Αθήνα για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του. Εννοείται πως, επειδή πρέπει να μείνει 10 μέρες καραντίνα, δεν βρέθηκε κοντά της στο μαιευτήριο, αλλά ανυπομονούσε να γυρίσουν σπίτι και οι δυο.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, η οικογένεια περνάει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με νέες εμπειρίες.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!»

λιανός ανάρτηση κόρη