Survivor 4: Αρρώστησε από τις καρύδες ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Σχεδόν όλοι οι Κόκκινοι του έδωσαν έξτρα φακόρυζο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αρρώστησε από τις καρύδες ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως μετά από οδηγίες που πήρε από τον γιατρό του, δεν μπορεί να ξαναφάει καρύδα καθώς του δημιουργεί πρόβλημα στο στομάχι του.

Η καρύδα αποτελεί μία από την βασική τροφή των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο η αλήθεια είναι πως η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Για παράδειγμα, ο Πάνος Καλίδης αμέσως μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι επισκέφθηκε τον οδοντίατρό του.

Survivor 4 Ασημακόπουλος καρύδες

Αυτή τη φορά, το θέμα που δημιουργήθηκε είχε να κάνει με το στομάχι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να φάει καρύδα, γεγονός που θα του κοστίσει αρκετά. Για τον λόγο αυτό οι συμπαίκτες του, του πρότειναν να του δώσουν από μία έξτρα κουταλιά φακόρυζο για να μην πεινάσει.

Ο ίδιος βέβαια δεν τη δέχθηκε αν και τους ευχαρίστησε για την υπέροχη κίνησή τους.

Το πρόβλημα υγείας του Ασημακόπουλου με τις καρύδες στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Φίλη Ασημακόπουλου: "Είναι ένα θέμα που δεν είναι ευχάριστη συζήτηση για τον Γιώργο"

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος πριν από κάποιες ώρες για τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Γιώργο Ασημακόπουλο, η Βίκυ Μαρκάτου, κολλητή του Γιώργου, μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day σχετικά με τη δημοσιοποίηση αυτού του γεγονότος.

«Διάβασα κατευθείαν την ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου. Εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασα, είναι ένα περιστατικό που ξέρουμε λίγοι άνθρωποι. Εγώ προσωπικά το γνωρίζω από τον πρώτο καιρό που ήρθαμε κοντά με τον Γιώργο και πιστεύω ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού –έξω από την οικογένεια- που μπορεί να το ξέρουν-. Αυτό που υπέθεσα είναι ότι με τον Περικλή πρέπει να ήρθαν πολύ κοντά για να του εκμυστηρεύτηκε κάτι τόσο σοβαρό.

Είναι ένα περιστατικό που έχει στιγματίσει τον Γιώργο σε πολύ τρυφερή ηλικία και του έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο προσανατολισμό στη ζωή του. Ήταν ή 8 ή 12 χρόνων όταν έγινε αυτό. Ήταν πολύ μικρός και για πάρα πολύ καιρό δεν έβλεπε τους γονείς του που ήταν στα νοσοκομεία για να δώσουν ό,τι μπορούσαν να δώσουν στον αδερφό που χάθηκε. Ο Γιώργος το περιγράφει και κλαίει πάντα.

Αυτό ακριβώς δείχνει ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ αυτήν την συνταραχτική εμπειρία που έχει βιώσει σε τρυφερή ηλικία, για να αποσπάσει συμπάθεια, εύνοια, προσοχή ή δημοσιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Δεν το συζητήσαμε πριν να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι κάτι που έχουμε να το συζητήσουμε χρόνια. Είναι ένα θέμα που δεν είναι ευχάριστη συζήτηση για τον Γιώργο. Είναι κάτι που μου είχε αποκαλύψει όταν τον είχα γνωρίσει».