Survivor 4 - Ντάφι: «Ο Σάκης είναι φουλ καψούρης με τη Μαριαλένα»

«Τα μάτια του λένε μόνο Μαριαλένα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ντάφι: «Ο Σάκης είναι φουλ καψούρης με τη Μαριαλένα»

Σε μια τεράστια αποκάλυψη προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 σχετικά με τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, τονίζοντας πως ο πρώτος είναι τρελά ερωτευμένος και για αυτό βρίσκεται στο ριάλιτι.

Ο «Παπά-Ντάφυ», που άλλωστε είχε προ ημερών... ευλογήσει με τον αγιασμό του τη σχέση τους πριν από αγώνισμα, έκανε λόγο για τις στρατηγικές για την μπλε ομάδα, τονίζοντας πως ο Σάκης και ο Αλέξης κινούν τα νήματα, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και η Μαριαλένα.

«Κανένα Survivor και καμία καρύδα, τίποτα δε μετρά. Τα μάτια του λένε μόνο Μαριαλένα, είναι τρελά ερωτευμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος σε μια μεγάλη αποκάλυψη, ενώ την ίδια άποψη είχε και η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα σχόλια του Ντάφι για τον Σάκη και τη Μαριαλένα στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Κατσούλης θα πάει στο Survivor μαζί με την Μαριαλένα"

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Πρωινό έδωσε στον αέρα μια πληροφορία πως η μητέρα της Μαριαλένας είναι έξαλλη και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της στον Άγιο Δομίνικο. Λίγα λεπτά αργότερα, η εκπομπή Ευτυχείτε που παίζει απέναντι ακριβώς διέψευσε το ρεπορτάζ αυτό μεταφέροντας κι έξτρα πληροφορίες για την σχέση της παίκτριας του Survivor με τον Σάκη Κατσούλη.

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε στοιχεία που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Νέες πληροφορίες για την σχέση Λιβάνη - Μαριαλένας και Κατσούλη

Η δημοσιογράφος διάβασε τα εξής: «Υπάρχουν διάφορα spoiler που λένε ότι η Μαριαλένα έμαθε ότι στην Αθήνα την σχολιάζουν για τη σχέση της με τον Σάκη. Αλήθεια, αυτό δεν είναι δυνατόν, εκτός αν την πήραν τηλέφωνο… Η αλήθεια απέχει πολύ από αυτές τις φαντασιώσεις, η Μαριαλένα προφανώς και δεν έμαθε ποτέ όσα σχολιάζονται στην Αθήνα ούτε και η μητέρα της ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Σάκης Κατσούλης θα πάει στο Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη… Ήξεραν ότι θα παίξει πολύ το reality της πρώην και του πρώην, Όσο για την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είχε μπει στο παιχνίδι ο Σάκης, αυτό όντως συνέβη γιατί η Μαριαλένα πίστευε επειδή είχε περάσει ένας μήνας ότι δεν θα έμπαινε. Πιο πολύ πειράχτηκε επειδή μπήκε στο παιχνίδι μαζί με την Χριστίνα, καθώς θεωρούσε ότι είναι η νυν του Σάκη. Έτσι είχε αντιδράσει και είχε πει τον Σάκη «Καραγκιόζη». Αυτό ήταν και λίγο ίντριγκα της παραγωγής».