Survivor 4 spoiler 5/4: Ποιος παίρνει ατομική ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οριστικό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 5/4: Ποιος παίρνει ατομική ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Πρώτο παιχνίδι ασυλίας σήμερα 5/4 για τη νέα Survivor εβδομάδα που ξεκινά! Μετά την αναδιαμόρφωση των ομάδων οι νέοι Κόκκινοι και οι νέοι Μπλε απόψε θα ριχτούν στην πρώτη τους μάχη για να καταφέρουν να προφυλάξουν την ομάδα τους από τον να χάσει κάποιον παίκτη!

Από νωρίς το πρωί το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ποια ομάδα παίρνει τη νίκη άρα δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Προσοχή - Ακολουθούν spoils για το σημερινό 5/4 επεισόδιο του Survivor

Για συνεχόμενη φορά η Κόκκινη ομάδα που έχει μείνει νηστική μια ολόκληρη εβδομάδα θα χάσει ξανά κι έτσι θα πρέπει να βρεθεί πάλι στο συμβούλιο του νησιού για να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor 4 spoiler 5/4 υποψήφιος προς αποχώρηση και ατομική ασυλία

Πριν φτάσουν εκεί όμως θα περάσουν την κλασική δοκιμασία για την ατομική ασυλία! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές και αλάνθαστες - όπως έχει δείξει και το παρελθόν - πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος θα πρέπει αύριο να βγάλει έναν συμπαίκτη του στον τάκο. Εδώ θα είμαστε ξανά, κλασικά, να σας τα πούμε όλα πριν συμβούν!

Τώρα, η Κόκκινη ομάδα θα φτάσει στο συμβούλιο του νησιού και μετά από ψηφοφορία, πηγές του Youweekly.gr αναφέρουν πως θα βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο! Ξανά! Για πέμπτη φορά προτεινόμενος προς αποχώρηση! Τι κι αν άλλαξαν οι συνθέσεις στις ομάδες κάποια πράγματα φαίνεται πως δεν θα αλλάξουν ποτέ!

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό! Θα τον κρατήσει ο κόσμος πάλι μέσα; Πόσο πια;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!