Survivor 4 - Κώστας για Αλέξη: "Ο άνθρωπος αυτός είναι διπρόσωπος"

"Δεν τον αντέχω άλλο, δεν τον μπορώ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κώστας για Αλέξη:

Λίγο πριν τον αγώνα της πρώτης ασυλίας ένας χαμός επικράτησε στην παραλία μεταξύ των παικτών της κόκκινης και της μπλε ομάδας στο Survivor, με τον Αλέξη Παππά να επιχειρεί να υποδυθεί τον αρχηγό στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά να βρίσκει... τοίχο σε αυτή την προσπάθεια.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έκανε εξαιρετικά χαρούμενο τον Τριαντάφυλλο με αυτή την εξέλιξη και, βλέποντας τη στρατηγική του μέχρι τώρα να θριαμβεύει στο ριάλιτι, θέλησε να μαζέψει τους υπόλοιπους, ζητώντας να διαγραφούν όλα τα άσχημα μέχρι τότε περιστατικά

Αυτό το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο στο συμβούλιο του νησιού καθώς ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει τι ακριβώς συνέβη!

Μετά τον Αλέξη Παππά το λόγο πήρε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στον ηθοποιό λέγοντάς του πως είναι διπρόσωπος, κάνοντας τον Αλέξη να ξεσπά σε γέλια!

Οι δηλώσεις του Κώστα και του Αλέξη

Ο τσακωμός Τριαντάφυλλου - Κώστα

Σε επίθεση εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια φράση του πρώτου στο Survivor για την παρέα, που κάνει με την μπλε ομάδα, και του θύμισε το περιστατικό με την... τουρκική τουαλέτα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αναταραχή, μετά την ανακατανομή, που έγινε στο έκτακτο συμβούλιο. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, παρότι αντίπαλοι, βρέθηκαν ξανά σε αντιπαράθεση, με τον «Ντάφι» να ζητά από τους πρώην πια «Κόκκινους» να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν από την καλύβα και τον άλλοτε συμπαίκτη του να αντιδρά, λέγοντάς του πως δεν έχει δικαίωμα να μιλά, λόγω της παρέας του με την μπλε ομάδα.

«Κώστα πάρε την χέστρα σου και φύγε από εδώ», ήταν η ατάκα του έξαλλου Τριαντάφυλλου στην κάμερα, με τον ίδιο να προχωρά σε επίθεση για ακόμη μια φορά προς τον Κώστα.