Survivor 4: Η απάντηση του Γιώργου Λιανού στις αντιδράσεις για το χθεσινό 18/4 αγώνισμα

«Μου έλεγαν από το ακουστικό να μην τους πω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η απάντηση του Γιώργου Λιανού στις αντιδράσεις για το χθεσινό 18/4 αγώνισμα

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε το χθεσινό 18/4 αγώνισμα στο Survivor 4 με πολλούς να αναφέρουν πως ήταν ακραίο και επικίνδυνο, καθώς τα βάρη που σήκωναν ήταν πολλά και έπρεπε να τα σηκώσουν στους ώμους τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες και των δυο ομάδων, έπρεπε να σηκώσουν στις πλάτες τους σακίδια με βάρη, με τους συμπαίκτες τους να αυξάνουν συνεχώς τα κιλά τους. Κόκκινοι Μπλε τα έδωσαν όλα, ωστόσο τη νίκη πήραν οι Μπλε με σκορ 10-9 οι οποίοι έφαγαν γεμιστά.

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για το χθεσινό 18/4 αγώνισμα του Survivor 4

Ο Γιώργος Λιανός στο ραδιόφωνο του Sfera το πρωί της Δευτέρας, ανέφερε πως κανείς από τους παίκτες των δυο ομάδων δεν τραυματίστηκε και πως τους είχε προτείνει να σταματήσει νωρίτερα το αγώνισμα, αλλά αρνήθηκαν.

«Άγιο είχαμε που δεν τους είπα χθες ποιο ήταν το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν 195 κιλά και έφτασαν 175. Διαλύσανε Μεξικάνους, Ρουμάνους και Τούρκους. Μου έλεγαν από το ακουστικό να μην του πω το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν συγκλονιστικοί όλοι τους.

Τους έλεγα συνέχεια να προσέχουν. Δεν είχε κανένας θέματα με τη μέση του μετά το αγώνισμα. Τους προτείναμε μήπως λήγαμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Τους βλέπαμε πως είναι πολύ δύσκολο. Αυτοί το πήραν μανιάτικο. Τους προτείναμε να μην πάμε μέχρι το δέκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι θα δούμε απόψε 19/4 στο Survivor 4

Δευτέρα σήμερα 19/4 και το αποψινό επεισόδιο του Survivor ενδέχεται να είναι πιο δυνατό από το χθεσινό που έκανε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Αγώνας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κι έχουμε την συμφωνία που έκανε ο Τζέιμς με τον Παππά!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Αλέξης Παππάς, για όσους δεν θυμούνται, προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν μαζί στον τάκο σε περίπτωση που χάσουν οι ομάδες τους την ασυλία και να αφήσουν το κοινό να αποφασίσει ποιον θέλει να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι και ποιον όχι. Ο Τζέιμς μετά από κάποια δευτερόλεπτα σκέψεις ανταποκρίθηκε θετικά!

Ο Παππάς, όπως θα δείτε και εσείς στο trailer παρακάτω, αποκαλύπτει στην κάμερα το "σχέδιο εξόντωσης" καθώς όπως αναφέρει αν γίνει και φύγει ο Τζέιμς, επόμενος είναι ο Νίκος Μπάρτζης που θα μείνει μόνος του πια, ενώ μετά θα ακολουθήσουν Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος. Ο Παππάς φαίνεται να τα έχει σκεφτεί όλα από την αρχή μέχρι και το τέλος αλλά τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν πάνε όλα έτσι και φύγει... αυτός; Ψηφίστε στα instastories του Youweekly.gr αν θέλετε να φύγει ο Τζέιμς ή ο Αλέξης, στην περίπτωση που βγουν και οι δυο προτεινόμενοι!

Ο στίβος μάχης κλασικός, δεν κάνουμε καν αναφορά γιατί ξέρουμε ήδη ποιος θα κερδίσει τον αγώνα και σας το έχουμε αποκαλύψει από νωρίς το πρωί! Έχουμε βέβαια και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση...