Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Ο Κοψιδάς, ο Κόρο, η Καρολίνα και ο Ηλίας κινούσαν τα νήματα»

«Ο Τριαντάφυλλος δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι»

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Ο Κοψιδάς, ο Κόρο, η Καρολίνα και ο Ηλίας κινούσαν τα νήματα»
Survivor 01.05.2021 18:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη και αναφέρθηκε φυσικά στην συμμετοχή της στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε μάλιστα και ποιους θεωρεί πως κινούσαν τα νήματα κι υποκινούσαν εντάσεις στην ομάδα των κόκκινων.

Οι δηλώσεις της Μαριάνθης Κάσδαγλη

Γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα απέναντι στον Τριαντάφυλλο;

Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμια φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.

Υπήρχαν παίκτες που κινούσαν τα νήματα στους Κόκκινους;

Βεβαίως. Ο Κοψιδάς, ο Κόρο κι η Καρολίνα και μέσα σε όλο αυτό έβαλαν και τον Ήλια. Ο Κόρο ήταν εξαρχής έτσι μαζί μου επειδή είχα πάρει το ψαροντούφεκο. Πήγα να ψαρέψω κι έπιασα έναν αστακό τον οποίο μάλιστα μοιράστηκα με όλα τα παιδιά. Όμως σε εκείνον δεν άρεσε αυτό, ήθελε να είναι ο μοναδικός. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν του έκανα κάτι, αντίθετα ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα.

Μαριάνθη Κάσδαγλη για το ποιοι κινούσαν τα νήματα

Αποκάλυψε στο μεταξύ πως θέλει νικητή τον Νίκο Μπάρτζη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor 4 τον Νίκο Μπάρτζη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, αναφέρθηκε αρχικά στην εμπειρία που είχε μέσα στο παιχνίδι αλλά την ίδια στιγμή εξήγησε πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πολύ αληθινό άτομο που δεν προσποιείται και μπορεί άνετα να κερδίσει.

«Ζεις τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι πιο πολύ και από τα δικά σου άτομα. Τους βλέπει πιο πολύ απ' ότι μπορείς να βλέπεις έναν φίλος σου ή την οικογένειά σου. Το έχω συνηθίσει λίγο αυτό λόγω της δουλειάς. Το μεγαλύτερο διάστημα που έχει χρειαστεί να λείψω από το σπίτι ήταν 9 μήνες.

Ένα από τα παιδιά που βγάζει αληθινό χαρακτήρα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Είναι πολύ αληθινό παιδί. Δεν προσποιείται. Στο τέλος μένει ο καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: «Σάκης και Μαριαλένα μπορεί να μην έχουν χωρίσει και να μας λένε φούμαρα»

Survivor 4 - Στέλιος Φύτρος: «Ο Αλέξης Παππάς έχει έναν χειριστικό τρόπο σαν άνθρωπος»

Share