Survivor 4 spoiler 11/5: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία - ΑΝΑΤΡΟΠΉ

Οριστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 11/5: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία - ΑΝΑΤΡΟΠΉ

Αχ καρά κατακαημένε Ατζούν! Είδες πτώση στην τηλεθέαση και ξεκίνησες να διαρρέεις fake spoils; Ψυχραιμία παιδιά και λίγο υπομονή! Μας τα λένε έτσι μας τα λένε αλλιώς αλλά ξέρετε πως εδώ στο Youweekly.gr κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ειδικά όσον αφορά το Survivor! Ποτέ δεν σας έχουμε αφήσει να πιστεύετε ότι ισχύει κάτι διαφορετικό από την πραγματικότητα και ούτε πρόκειται να το κάνουμε!

Ένα μπέρδεμα επικράτησε εχθές με τις πληροφορίες για τα spoils αλλά τελικά μέσα πέσαμε στο τελικό που σας δώσαμε! Νόμιζε θα μας ξεγελάσει ο Ατζούν αλλά... για εμάς μιλάμε. Πάντοτε την βρίσκουμε την άκρη.

Έχει αρχίσει και χάνει το ενδιαφέρον του το παιχνίδι και μια πιο πονηρεμένη από εμένα θα έλεγε πως κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σασπένς μπας και ανέβουν λίγο τα ποσοστά. Ξέρετε, όμως, που θα βρείτε το spoil το σωστό, το έγκυρο. Γι' αυτό και είστε εδώ πάλι σήμερα!

Η ομάδα που κερδίζει απόψε 11/5 στο Survivor

Κόκκινη νίκη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπως ακριβώς σας είχαμε πει! Μπάρτζης ατομική ασυλία, Κόρο πρώτος προτεινόμενος. Οι Μπλε είπαν να την γυρίσουν λίγο την μπιφτέκα γιατί μετά από τόσες φορές που έχουν ρίξει τον Τζέιμς στον τάκο κι έχει μείνει μέσα τελικά σου λέει άσε, δε μας παίρνει!

Τρίτη σήμερα, 11/5, ώρα 7:30 και το trailer ακόμα δεν έχει βγει! Εγώ όμως έχω μιλήσει με τον άνθρωπό μου από εχθές. Τον εμπιστεύομαι. Μου τον μπερδεύουν λίγο με όλα αυτά τα fake news που διαρρέουν αλλά πάντα την βρίσκει την άκρη και δεν πέφτουμε έξω ποτέ. Εχθές είχαμε πρώτες πληροφορίες για σημερινή νίκη των Μπλε αλλά μετά τα όσα επικράτησαν με τον προτεινόμενο προς αποχώρηση πήρα πάλι σήμερα, πουρνό πουρνό, τηλέφωνο να επιβεβαιώσω. Μου το είπε με σιγουριά "Fake news κι αυτό Εφάκι. Κόκκινη σήμερα. Back to back νίκη! Κι άλλοι μπλε στον τάκο και τους ξέρω κι αυτούς!".

Survivor 4 spoiler 11/5 ποιοι κερδίζουν

Έτσι μου είπε, έτσι σας μεταφέρω και είμαι 100% σίγουρη! Κόκκινοι πάλι σήμερα... Ήταν να μην πάρουν φόρα... Και από προτεινόμενους; Εδώ θα τα πούμε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils