Survivor 4: Η ανακοίνωση του Λιανού μετά την αποχώρηση του Τζέιμς

Τι θα ισχύσει με την αποχώρηση αυτή την εβδομάδα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανακοίνωση του Λιανού μετά την αποχώρηση του Τζέιμς

Η μπλε ομάδα στο σημερινό συμβούλιο του νησιού και αφού έχασε και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ψήφισε τον Τζέιμς Καφετζή ως δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που κατείχε την ατομική υπέδειξε τη Μαριαλένα.

«Στην κάλπη ψήφισα την Ελένη τώρα επειδή όλοι κάνουν κωλοτούμπες, θα γυρίσω κι εγώ την μπιφτέκα μου και θα ψηφίσω τη Μαριαλένα», είπε ο Νίκος χαραακτηριστικά!

Στη συνέχεια ο Τζέιμς ζήτησε το λόγο και ανακοίνωσε την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι, γεγονός που άλλαξε τα δεδομένα!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε λοιπόν στους παίκτες πως η διαδικασία υποψηφιοτήτων και αποχώρησης δεν θα ισχύσει για αυτή την εβδομάδα! Επομένως ο Κόρο και η Μαριαλένα συνεχίζουν κανονικά και αυτή την εβδομάδα!

Η ανακοίνωση του Λιανού

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής!

Ο Ροδίτης παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από 5 μήνες από την Δομινικανή Δημοκρατία, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, καθώς όπως ανέφερε δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο διότι δεν νιώθει καλά και εφόσον το πιο σημαντικό πράγμα που έχει είναι ο εαυτός του, δεν μπορέι να τον αφήσει πίσω και να κάνει πως δεν βλέπει τα προβλήματα που του έχουν δημιουργηθεί!

Ο φίλος του Νίκος αμέσως μετά την ανακοίνωση του Τζέιμς ξέσπασε σε κλάματα δηλώνοντας πως στηρίζει την απόφασή του από τη στιγμή που το είχαν συζητήσει από πριν! "Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα, αλλά θα το παλέψω με νύχια και με δόντια" δήλωσε χαρακτηριστικά!