Survivor 4 - Ρόκκος: «Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους fans, δεν είναι ο...»

«Αγωνιστικά είναι μπάζο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ρόκκος: «Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους fans, δεν είναι ο...»

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor 4 και χθες βρέθηκε ανάμεσα στους celebrities για να παίξει με έναν από τους παίκτες στα «παιχνίδια της Καραϊβικής». Έτσι λοιπόν έγινε συμπαίκτης με τον Τριαντάφυλλο.

Όσα είπε ο Στέλιος Ρόκκος για τον Τριαντάφυλλο

«Αγωνιστικά ο Ντάφυ είναι μπάζο, αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο το αγωνιστικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους fans, δεν είναι ο Ρέμος. Οι συμπεριφορές τους τον έχουν κάνει τόσο δυνατό. Το άδικο ο Έλληνας το τιμωρεί όταν του δοθεί ευκαιρία. Δεν θα ξεχάσω αυτό που του έκαναν όταν δεν του έδιναν να φάει. Δεν έχει κακία μέσα του», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Όταν ξεκίνησε το Survivor είπαμε που τους βρήκαν αυτούς, αλλά τελικά εξελίχθηκαν σε μεγάλους παίκτες. Πιστεύω ότι δεν είχαμε τόσους δυνατούς παίκτες μαζεμένους ξανά», είπε στη συνέχεια.

Όσον αφορά για τη σχέση Μαριαλένας - Σάκη είπε: «Σχετικά με τους Σάκη και Μαριαλένα: «Είναι συγκινητικό, πήγε να τη διεκδικήσει και τον κράζουν. Αν είναι ψέματα καλά κάνουν, αν είναι αλήθεια είναι πολύ συγκινητικό. Τον Γιώργο Λιβάνη δεν τον ήξερα, τον άκουσα από το Survivor και δεν το λέω με κακία».

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor εδώ και εβδομάδες έχουν αρχίσει να παίρνουν την κατιούσα! Η αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου Μπάρτζη ήταν η αρχή της κατηφόρας και η σημερινή 2/6 θα είναι μάλλον το τέλος του ριάλιτι!

Η "αγία τριάδα" είναι υποψήφια προς αποχώρηση για ακόμα μια εβδομάδα. Ο Τριαντάφυλλος για 11η φορά βρίσκεται στον τάκο - έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πραγματικά! Βγήκε από την κάλπη. Οι συμπαίκτες του είναι ανένδοτοι, είναι ο πιο αδύναμος κρίκος αγωνιστικά και το ξέρουμε όλοι, το βλέπουμε όλοι, τα φαινόμενα σε κάποιες περιπτώσεις ποτέ δεν απατούν.

Από την άλλη κοντραρίζεται με τον φίλο του και πιο δυνατό παίκτη του Survivor για φέτος, τον Σάκη Κατσούλη. Τον έδωσε η Καρολίνα την Δευτέρα που πήρε την ασυλία κι αυτός ανταπέδωσε την Τρίτη που κατάφερε να πάρει το τοτέμ και να την τραβήξει μαζί του στον τάκο! Επίσης, την Τρίτη η κάλπη έβγαλε υποψήφια την Μαριαλένα. Εξίσου αναμενόμενο.

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο, λοιπόν! Ξέρετε πως τα spoils τον τελευταίο καιρό μας έχουν βασανίσει αρκετά! Ο Ατζούν προσπαθεί να εντοπίσει τις διαρροές γιατί βλέπει τα ποσοστά στην AGB να πέφτουν και θέλει να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι όπως καταλαβαίνετε, αν κυκλοφορεί το αποτέλεσμα ώρες πριν είναι λιγάκι δύσκολο κάτι τέτοιο να συμβεί...

Επικοινώνησα πρωί πρωί με τον άνθρωπό μου στον Άγιο Δομίνικο και μου το πέταξε την βόμβα! Οι πρώτες πληροφορίες βγάζουν εκτός παιχνιδιού τον ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟ! Ναι, καλά διαβάσατε! Εδώ και καιρό οι τηλεθεατές - ή μάλλον μια μερίδα τηλεθεατών - θεωρεί πως έφτασε η ώρα να φύγει. Έμεινε πολύ για τα όσα προσέφερε - τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό που δεν μου ξεκαθάρισε ακριβώς, ωστόσο, ο άνθρωπός μου είναι αν θα βγει από την ψηφοφορία ο Τριαντάφυλλος ή αν θα αποφασίσει να φύγει μόνος του. Στις διαδικτυακές ψηφοφορίες η Μαριαλένα βγαίνει τελευταία, γι' αυτό κρατήστε μια πισινή...