Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Μπόγδανου μετά τον τελικό

«Ο Σάκης Κατσούλης είχε απόλυτη ανάγκη αυτή τη νίκη! Του ζητάμε να μας...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Μπόγδανου μετά τον τελικό

Ο πατέρας του Ηλία Μπόγδανου, κύριος Κωνσταντίνος μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τον τελικό του Survivor 4, σχολιάζοντας μάλιστα την νίκη του Σάκη Κατσούλη.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Ηλία Μπόγδανου

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, ο Ηλίας έφτασε πολύ κοντά στον στόχο του. Ο στόχος του ήταν να πάρει μέρος στο παιχνίδι και να προχωρήσει όσο γίνεται. Είχε να αντιμετωπίσει έναν καταπληκτικό παίκτη και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο» ανέφερε αρχικά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ περήφανοι με τη γυναίκα μου. Ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε και την περίπτωση που θα έχανε. Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένα παίκτης πολύ δυνατός και θέλω να πιστεύω ότι είχε απόλυτη ανάγκη αυτή τη νίκη. Είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια και του ζητάμε να μας θυμάται με καλή άποψη και να μπορέσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νικητή στο Survivor 4

Μπορεί ο Ηλίας Μπόγδανος να μην κατάφερε για 1 μονάδα να κερδίσει το έπαθλο του Survivor 4, ωστόσο, ο ίδιος νιώθει κερδισμένος από την αγάπη και την στήριξη που του έδειξε ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο τραγουδιστής μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τα όσα έζησε, λέγοντας πως δεν μετανιώνει δευτερόλεπτο για αυτή την εμπειρία.

«Μιλάμε για το έπαθλο, δηλαδή, τα χρήματα; Όχι, το έπαθλο είναι αυτή η αγάπη. Αυτή η αγάπη που έχουμε εισπράξει, πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γεμάτος, πόσο χαρούμενος είμαι, δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο γι’ αυτή την εμπειρία. Το πραγματικό έπαθλο είναι η αγάπη, γιατί αυτή είναι που μένει. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», αναφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος.