Survivor 5: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το κολιέ της ατομικής ασυλίας

Γυναικεία υπόθεση!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το κολιέ της ατομικής ασυλίας

Στο αποψινό 13/3 επεισόδιο του Survivor 5, το αγώνισμα ασυλίας κέρδισαν οι Διάσημοι σε έναν απίστευτα σκληρό αγώνα, με έναν τελείως ασυνήθιστο τελικό στόχο. Έτσι, οι Μαχητές χρειάστηκε να αγωνιστούν ξανά μια ακόμα εβδομάδα για την ατομική ασυλία.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ανδρέας Ματθαιακάκης παραιτήθηκε του δικαιώματος να διεκδικήσει την ασυλία, αφήνοντας χώρο στους συμπαίκτες τους να παλέψουν για την κατάκτησή της, την οποία τελικά πήρε από τα χέρια της Σοφιάννας Αβραμάκη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η νίκη της Ασημίνας στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας στο Survivor 5

Αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι η Ασημίνα;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τα παρασκήνια να διαδέχονται το ένα το άλλο, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχει βάλει "μπουρλότο" στην ομάδα των Μαχητών!

Η αποκάλυψη των σχολίων της Σταυρούλας, εκτός Survivor, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν κάνει έξαλλη, όχι μόνο μέλη της ομάδας των Μαχητών, αλλά και εκείνων των Διασήμων! Χτες σας αποκαλύψαμε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή τελικά θα παραμείνει στο Survivor, αφού άλλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί τελικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όλα θα κυλήσουν ήρεμα. Κάθε άλλο.

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε τις σκέψεις της Σταυρούλας να αποχωρήσει οικειοθελώς. Κάτι που μπορεί να δούμε τις επόμενες μέρες, από την στιγμή που έμεινε στο Survivor. Άλλωστε θεωρείται δεδομένο πως θα είναι υποψήφια και την επόμενη εβδομάδα, εφόσον χάσουν κάποια ασυλία οι Μαχητές.

Οι νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο έχουν μεταφέρει πως η Ασημίνα κάνει μεγάλο κλικ έξω και κοιτάει να εκμεταλλευτεί ξανά. Αυτή την φορά έπιασε άτομα της παραγωγής και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr