Survivor 5: «Ντροπή σου για ακόμη μια φορά» - Η Ναυσικά "ξεφτίλισε" τον Τάκη

Το άσχημο ξέσπασμά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ντροπή σου για ακόμη μια φορά» - Η Ναυσικά

Με αφορμή τον τσακωμό του Στάθη με τον Τάκη στο χθεσινό 20/3 επεισόδιο του Survivor 5, ο Στάθης Σχίζας μίλησε λίγο πριν το αγώνισμα για όσα συνέβησαν και "έκραξε" ξανά τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς θεωρεί ότι η πράξη του ήταν επιτηδευμένη και πως με τα λόγια του μόνο να προκαλεί φασαρίες ξέρει.

Η Ναυσικά στήριξε από την αρχή τον Στάθη, καθώς εκείνος είχε ζητήσει συγγνώμη, κάτι που ο Τάκης δεν το παραδέχεται, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνει όσα του προσάπτουν τόσο καιρό.

«Δεν έχω να πω πολλά για τον Τάκη, όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν έχει μυαλό και τα κάνει όλα τόσο φανερά, που δεν χρειάζεται να πούμε κάτι οι υπόλοιποι. Δεν χρειάζεται να παίξει σε κάποιο σίριαλ ή ταινία. Είναι από μόνος του ηθοποιός αλλά κάκιστος… Ντροπή σου Τάκη για άλλη μια φορά. Δεν ξέρω τι να πω. Με έχεις κουράσει απίστευτα. Αυτά τα ψέματα κι αυτές οι υποκρισίες… Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις. Πραγματικά σου έχω δώσει τόσες ευκαιρίες γιατί έχεις πει ότι είσαι για έναν ιερό σκοπό εδώ, για την κόρη σου αλλά δεν μπορώ να δίνω ευκαιρίες σε έναν άνθρωπο που ξεπουλιέται για να μείνει στο παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά.

Οι δηλώσεις του Στάθη και της Ναυσικάς για τον Τάκη

Νίκησε και σχημάτισε το Α - Επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Παναγιώταρου ο Σχίζας;

Στο επεισόδιο του Survivor Σάββατο 19/3, κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι με την τροπή των πραγμάτων και τη δημιουργία νέων ομάδων, ενώ άλλοι όπως ο Στάθης Σχίζας, αφιερώνουν τις νίκες τους σε κάποιο Α.

Οι φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα φουντώνουν τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο το έχει αρνηθεί και επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι. Οι δυο τους έχουν σίγουρα πολύ ιδιαίτερη σχέση, με την ίδια να έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ένας πολύ ξεχωριστός φίλος για εκείνη και ότι λατρεύει τον χαρακτήρα του.

Στο επεισόδιο κατά την διάκρεια του αγώνα επάθλου ανάμεσα στις δυο ομάδες, είδαμε ότι ο Στάθης Σχίζας αγωνίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο και κέρδισε και κατάφερε να δώσει έναν σημαντικό πόντο στην ομάδα των Διασήμων.

Μετά από τη νίκη του, ο ίδιος κοίταξε την κάμερα και έκανε με τα χέρια του το γράμμα "Α", κάνοντας έτσι μια αφιέρωση σε κάποιο πρόσωπο. Μήπως ήταν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Μήπως μεταξύ τους τρέχει κάτι άλλο από μια μεγάλη φιλία;