Survivor 5: Άγριο κράξιμο για την Ασημίνα από του χρήστες τους Twitter - Η συμβουλή της έφερε τα πάνω κάτω

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Άγριο κράξιμο για την Ασημίνα από του χρήστες τους Twitter - Η συμβουλή της έφερε τα πάνω κάτω

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές στο Survivor 5 δεν έχουν τέλος καθώς όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ήρθαν αντιμέτωπη με την αλλαγή των ομάδων κάτι που δεν περίμεναν με τίποτα. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι δεν δίστασαν να πλαντάξουν στο κλάμα ενώ κάποια άλλοι παρά μόνο να χαρούν.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα άτομα που χάρηκαν ιδιαίτερα ήταν και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία πλέον ανήκει στην «Μπλε» ομάδα. Από την άλλη, η Ασημίνα όπως είδαμε τοποθετήθηκε και θέλησε να δώσει μια συμβουλή στην αντίπαλή της καθώς υποστήριξε πως είναι πλέον καλύτερη ομάδα.

Η συμβουλή της Ασημίνας από το Survivor 5

Η Ασημίνα δεν δίστασε να πει χαρακτηριστικά: «Εγώ θα πάω στην ώρα του αγωνίσματος, γιατί στην καλύβα δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Και μετά θα σχολιάσω αυτό που είπε η Ευρυδίκη που δε μου άρεσε καθόλου. Γιατί εμένα αυτό με απασχολεί. Ότι δεν έχω βρει τον εαυτό μου στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να πω για αυτό που είπε η Ευρυδίκη, ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να αδειάζεις την προηγούμενή σου ομάδα ό,τι σχέση και να είχατε.

Δε γίνεται όλοι να ταιριάζουμε με όλους, αλλά δε γίνεται να αδειάζεις την ομάδα σου και να λες ότι σε δύο μόλις ημέρες η άλλη ομάδα είναι καλύτερη από την προηγούμενή σου. Δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος. Είσαι σε μία καινούργια ομάδα. Μην τη συγκρίνεις, γιατί είναι άσχημο. Αυτά είναι πολύ άσχημα να ακούγονται. Προσωπικά, δε μου αρέσει, γιατί δε θα το κάνω εγώ.

Επειδή έχουν πάρει το ένα σκέλος της ασυλίας, όταν θα χαθεί και το δεύτερο υπέρ των κόκκινων και θα αρχίσουν τα μιρ μιρ από εκεί, ίσως αυτό το 48ωρο πόρισμα και συμπέρασμα της Ευρυδίκης να αλλάξει. Αυτό μόνο λέω και κλείνω. Όταν νικάμε, ξέρουμε ότι όλα είναι τέλεια. Οπότε, Ευρυδίκη, μη βγάζεις πολύ εύκολα συμπέρασμα για το πού βρίσκεσαι. Κράτα μικρό καλάθι. Αυτή τη συμβουλή θα σου δώσω εγώ και όλα καλά».

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την συμβουλή της Ασημίνας από το Survivor 5

Survivor 5

Σχόλια για την Ασημίνα από το Survivor 5

Survivor 5 - Ασημίνα Χατζηανδρέου

Χατζηανδρέου Ασημίνα - Survivor 5

Σχόλια στο Twitter για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

"Τσόκαρο άντε στον..." - Άγριος καυγάς μεταξύ Ναυσικά και Ασημίνας

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 5 αφού μετά την αλλαγή των ομάδων ήρθαν τα πάνω κάτω στις δύο καλύβες! Νέες ομάδες, νέες κλίκες, παλιές αντιπάθειες! Το Σάββατο τα είδαμε όλα. Παίκτες να λυγίζουν και να κλαίνε αφού έπρεπε αναγκαστικά να αποχωριστούν από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όμως όσο οι ώρες περνούν, τόσο περισσότερο συνηθίζουν στις νέες συνθήκες. Και ήδη διαμορφώνονται νέες κλίκες και νέες... έχθρες.

Και πάμε στο στρατόπεδο των Διασήμων, όπου έχουμε τη νέα μεγάλη κόντρα. Μπορεί Ευρυδίκη και Βρισηίδα να αποχώρησαν από τους κόκκινους, όμως η Ναυσικά βρήκε νέο... εχθρό, που ακούσει στο όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια από τις πρώτες ώρες της κοινής τους συμβίωσης έχουν εκφράσει ανοικτά την αντιπάθειά τους η μια προς την άλλη.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξ' αρχής δεν ήταν καθόλου φιλόξενη προς τους νέους της συμπαίκτες, αφού δεν πήρε με το καλό μάτι, ούτε την άφιξη του Γιώργου Κατσαούνη, ούτε εκείνη της Ασημινάς Χατζηανδρέου. Κι αυτό διότι τα δύο αυτό παιδιά έχουν αποδείξει πως ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού είναι δυνατοί παίκτες και σίγουρα θα βγάλουν στον τάκο, αργά ή γρήγορα και την Ναυσικά.

Αυτό η Ναυσικά το γνωρίζει και... διαβάστε την συνέχεια εδώ