Survivor 5: «Κυρία με Κ κεφαλαίο» - Αποθέωσε τη Ναυσικά ο Άρης Σοϊλέδης

«Δεν είναι τυχαίο που σηκωθήκαμε όλοι στον λόγo της Ναυσικάς και χειροκροτήσαμε»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Κυρία με Κ κεφαλαίο» - Αποθέωσε τη Ναυσικά ο Άρης Σοϊλέδης

Ανατρεπτικό και γεμάτο εντάσεις, είναι και το σημερινό επεισόδιο του Survivor, το Σάββατο 2/4. Μετά την επιστροφή των παικτών στις παραλίες και την αποχώρηση της Μυριέλλας, οι παίκτες σχολίασαν τα όσα συνέβησαν μεταξύ Ναυσικάς και Μαρτίκα, και ανάμεσα τους ήταν και ο καλός φίλος της Ναυσικάς, Άρης, ο οποίος την αποθέωσε με τα λόγια του.

Τι ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης για τη Ναυσικά

«Ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις, γεμάτο απόψεις… Δεν είναι τυχαίο που σηκωθήκαμε όλοι στον λόγo της Ναυσικάς και χειροκροτήσαμε αυτή τη γυναίκα. Είναι μία κυρία με “Κ” κεφαλαίο, ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Η Ναυσικά πιάστηκε από αυτό που είπε ο Σπύρος για τη διαφορά ηλικίας γιατί σεξιστικό σχόλιο δεν είναι μόνο να πεις κάτι για τη σεξουαλική ζωή κάποιου, σεξιστικό σχόλιο είναι ακόμα και για τη διαφορά ηλικίας, είναι ακόμη και για τη διαφορά φύλου. Γιατί ο Σπύρος να το πει αυτό το πράγμα;» είπε αρχικά ο Αρης Σοϊλέδης.

«Η Ναυσικά και 45 χρονών να ήτανε, όπως είναι ο Σπύρος, γιατί να μην έχει θέση στο παιχνίδι; Δεν το καταλαβαίνω! Δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον. Το μόνο που θέλει πρέπει και μπορεί να έχει είναι το να κρατάει τον εαυτό της στο παιχνίδι και αυτό το έκανε με τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Θεωρώ ότι το είπε απλά εκ του ασφαλούς ο Σπύρος γιατί ξέρει ότι, βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια το Survivor, δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ότι το κοινό η παραγωγή το σέβεται, σέβεται την απόφαση του και σε καμία περίπτωση δεν θα κρατούσε στο παιχνίδι έναν παίκτη ο οποίος έχει ψηφιστεί για να αποχωρήσει… οπότε το είπε απλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις» συμπλήρωσε ο παίκτης.

Στη συνέχεια κατέληξε Άρης Σοϊλέδης: «Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει κερδίσει την ατομική ασυλία δύο φορές όντας ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας του. Αυτό δεν άκουσα ποτέ να το λέει στη συζήτηση που είχαμε. Είχε κερδίσει ατομική ασυλία δύο φορές και έφυγαν παιδιά τα οποία ήταν και νεαρά σε ηλικία και έχουν περισσότερες δυνάμεις από εκείνον για να συνεχίσουν στο παιχνίδι αλλά εκεί μάλλον δεν μετρούσε η ατομική ασυλία που την πήρε ο Σπύρος που είναι 45 χρόνων. Όπως λέει, δεν έχει ανάγκη να παραμείνει στο παιχνίδι… Φάσκει και αντιφάσκει με τα προσωπικά του συμφέροντα…».

Αποχωρεί ο Σοϊλέδης μετά τον άσχημο τραυματισμό του; Επιβεβαιώθηκε ότι...

Μια έντονη φημολογία επικρατεί από το μεσημέρι της Τετάρτης 30/3 και αφορά τον Άρη Σοϊλέδη. Μετά τον άσχημο τραυματισμό του που έδειξε ο ΣΚΑΙ στο trailer του χθεσινού επεισοδίου άρχισε να ψιθυρίζεται παντού πως ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι.

Παρά το γεγονός πως η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να τον δούμε να φεύγει - τουλάχιστον μέχρι στιγμής - αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα που έγινε πριν από λίγε ημέρες. Από ότι ξέρω, έχει χτυπήσει στο αριστερό χέρι. Του έχει βγει ο ώμος ουσιαστικά. Βέβαια μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο, που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ξέρω πως δεν είναι κάτι αρκετά σοβαρό για να αποχωρήσει.

Σίγουρα όμως θα χρειαστούν 10 μέρες να μείνει εκτός, γιατί πονάει φρικτά. Και με πήραν για να με ειδοποιήσουν μην ταραχτώ από αυτό που θα δω. Ελπίζω αυτό ψυχολογικά να μην τον ρίξει. Βλέποντας και το τρέιλερ, καταλαβαίνω ότι υπερεκτίμησε λίγο τις δυνάμεις του και πήγε να κάνει κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό και από ότι είδαμε, τελικά τραυματίστηκε», η φημολογία αυτή συνεχίστηκε...

Το Youweekly.gr, λοιπόν, επικοινώνησε με τον άνθρωπό του στον Άγιο Δομίνικο, ξέρετε αυτόν που μας δίνει τα spoils και τα παρασκήνια κι έχει όλο το ρεπορτάζ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή μου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Ο Άρης θα κάτσει για λίγο καιρό στον πάγκο αλλά μέχρι στιγμής οι γιατροί θεωρούν πως δεν θα ξεπεράσει σε ανάρρωση το όριο των δέκα ημερών που επιτρέπεται στους παίκτες να παραμείνουν εκτός του αγωνιστικού χώρου στο ριάλιτι. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η μέχρι στιγμής κατάστασή του... οπότε;

Οπότε το Youweekly.gr επιβεβαιώνει πω ο Άρης δεν πρόκειται να φύγει! Είναι και φαβορί για τη νίκη άλλωστε παρά το γεγονός πως μετά το χθεσινό επεισόδιο τον κατέκραξαν στο twitter για την συμπεριφορά του.

Ξέρετε όμως πως θα είμαστε εδώ για οποιαδήποτε εξέλιξη και θα σας ενημερώσουμε άμεσα αν γίνει γνωστό κάτι καινούργιο!