Survivor 5: Άστραψε και βρόντηξε η Βρισηίδα μετά τον τραυματισμό της

Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το νησί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Άστραψε και βρόντηξε η Βρισηίδα μετά τον τραυματισμό της

Είχαμε καιρό να δούμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά στο Survivor και σήμερα 13/4 μας χάρισε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα, το οποίο ξεκίνησε από τον τραυματισμό της την ώρα που βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα η παίκτρια των Μπλε φώναξε τόσο στην δική της ομάδα όσο και στην αντίπαλη.

Οι φωνές της Βρισηίδας Ανδριώτου

Η παίκτρια των Μπλε ζήτησε από τους συμπαίκτες της να μην της μιλούν, διότι βρισκόταν σε πόνο. Παράλληλα απευθύνθηκε στους συμπαίκτες της και τους τόνισε ότι δεν γίνεται να παλεύουν τόσο δυνατά την ώρα του στίβου μάχης.

Οι φωνές της βέβαια ακούστηκαν σίγουρα σε όλο το νησί για ακόμα μία φορά.

Αποχωρεί η Βρισηίδα Ανδριώτου;

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor 5. Το βράδυ της Τετάρτης 6/4 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως είναι εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους με αποτέλεσμα να πρέπει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα (δείτε τα ποσοστά της ψηφοφορίας).

Η παίκτρια λοιπόν στο άκουσμα της ανακοίνωσης λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, αφού όπως έχει δηλώσει πολλές φορές δεν θα αντέξει μέσα στο παιχνίδι χωρίς την Ευρυδίκη στο πλευρό της. Οι δυο κοπέλες κάνουν κολλητή παρέα και είναι λίγο πιο απομονωμένες από την υπόλοιπη ομάδα των Μπλε.

Ειδικά το γεγονός ότι έφυγε η Ευρυδίκη και όχι ο Εμμανουήλ που είναι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά, αλλά και εκείνος που ξεκινάει όλους τους τσακωμούς, έκανε την Βρισηίδα να νιώσει αδικία και να σπαράξει ακόμη περισσότερο.