«Μια φίλη μου είπε...» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφιάνας Αβραμάκη για το Survivor 5

Συγκινούν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μια φίλη μου είπε...» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφιάνας Αβραμάκη για το Survivor 5

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/4 η Σοφιάνα Αβραμάκη. Η ίδια φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor 5 και στην μοναδική εμπειρία που έζησε.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην καθημερινότητα, ωστόσο σιγά σιγά βρίσκει ξανά τα πατήματά της, βέβαια οι μελανιές στο σώμα της καλά κρατούν. Η ίδια λοιπόν δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από τους στίβους μάχης και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφιάνας για το Survivor 5

«Πέρασε κιόλας μισός μήνας από την αποχώρηση μου από το #survivor .. αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όλο αυτό που έζησα, μακάρι να είχαν όλοι τη δυνατότητα να το ζήσουν.. Ήταν ένα μάθημα ζωής που μου δίδαξε όλα αυτά που στην έξω ζωή θεωρείς δεδομένα και πολλές φορές στέκεσαι αχάριστος απέναντι τους όταν τα έχεις.. Μέσα στο παιχνίδι απέκτησαν όλα διαφορετικό νοημα.. Μια μπουκιά φαγητό, μια αγκαλιά, ένα λεπτό επικοινωνίας με οικογένεια και φίλους, ήταν αρκετά για να είσαι ευτυχισμένος..

Μια φίλη μου είπε «Οποίος κοιτάζει έξω ονειρεύεται, οποίος κοιτάζει μέσα ξυπνάει».. Αισθάνομαι, λοιπόν, περήφανη για τον εαυτό μου, αυτόν που διατήρησα αυθεντικό και αναλλοίωτο από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες.. Ανακάλυψα ποια είναι η Σοφιανα, τι θέλει και τι μπορεί!
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε κ κατόρθωσα να φτάσω τόσο μακριά σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι.. Να θέτετε στόχους, να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να θυμόσαστε ότι η δύναμη της ψυχής σας και το πάθος θα σας οδηγήσουν στην κατάκτησή τους!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.. »

Η Σοφιάνα μιλά έξω από τα δόντια για την Αντωνά

Το πρωί της Τρίτης 17/5, η κάμερα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα, συνάντησε την Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την Μαρία Αντωνά, με την οποία έχει ήδη συναντηθεί για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, και φυσικά για τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς γύρο από το όννομα τους παρότι έχουν δώσει τις εξηγήσεις τους, εξακολουθεί και γίνεται μεγάλος ντόρος.

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φήμη αυτή για μένα και τον Άρη ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσω μάλλον όταν προβάλλεται αυτή σχέση.

Είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε», είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.