Survivor 5: «Σου είχα υποσχεθεί ότι...» - ''Φωτιά'' η αποκάλυψη του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα

«Το μόνο που έχει μείνει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σου είχα υποσχεθεί ότι...» - ''Φωτιά'' η αποκάλυψη του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα

To σημερινό 30/5 επεισόδιο στο Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις λίγο πριν ετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας (Δείτε εδώ ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη). Οι παίκτες λοιπόν, με αρκετά ανεβασμένο ηθικό έκαναν τις προσωπικές τους δηλώσεις με του Μαρτίκα να ξεχωρίζει.

Ο πρώην της Βρισηίδας Ανδριώτου αναφέρθηκε στη σχέση με την κοπέλα, λέγοντας πως αν τελικά χάσει η ομάδα της την ασυλίας, εκείνος με τον τρόπο του θα την στηρίξει καθώς όπως αποκάλυψε της το είχε υποσχεθεί και πρέπει να το τηρήσει.

Η στήριξη του Σπύρου Μαρτίκα στην Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor 5

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 30/5 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την Μπλε ομάδα και τις σχέσεις τους, καθώς ενώ έβριζαν ο ένας τον άλλον, τώρα είναι κολλητοί φίλοι και αγαπιούνται.

Ωστόσο, πριν το συμβούλιο του νησιού Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, μια από τις τελευταίες μάλιστα, καθώς σε περίπου ενάμιση μήνα θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες θέλουν - ειδικά αυτή τη στιγμή - όσο τίποτα άλλο την ασυλία καθώς δεν θέλουν με τίποτα να αποχωρήσουν μια ανάσα πριν το τέλος. Άντεξαν περίπου 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, οπότε μπορούν ακόμη και άλλον έναν.

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, η Μπλε ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση...

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι Κόκκινοι θα πετάξουν στον τάκο ποιον άλλον; Τον Σπύρο Μαρτίκα, αφού είναι από την ομάδα τους ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης...

Φτάνει τώρα να δούμε ποιοι θα βγουν υποψήφιοι μαζί του...

Survivor 5 spoiler 30/5 υποψήφιοι αποχώρηση