Survivor 2: Με πόσα λεφτά στην τσέπη έφυγε ο Αλέξανδρος Παρθένης; Αποκλειστικό!

Survivor 2: Με πόσα λεφτά στην τσέπη έφυγε ο Αλέξανδρος Παρθένης; Αποκλειστικό!

Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που πέρυσι αποδείχθηκε τυφώνας για τα αντίπαλα κανάλια επέστρεψε φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η πρεμιέρα του - 21 Ιανουαρίου - χτύπησε κόκκινο με τα νούμερα να είναι εξωπραγματικά και τους ιθύνοντες του καναλιού να τρίβουν τα μάτια τους για την μεγάλη αυτή επιτυχία. (Τηλεθέαση: Ο "τυφώνας" Survivor επέστρεψε και επίσημα! Τα εξωπραγματικά νούμερα που σημείωσε η πρεμιέρα!)

Το Survivor 2 λοιπόν μονοπωλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ήδη είχαμε την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι! Η ομάδα των Μαχητών πήρε φαλάγγι τους Διάσημους καθώς είχαν κάνει τρεις νίκες σερί μέχρι που μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι και τους χάρισε την πρώτη τους νίκη αλλά το κακό είχε ήδη συμβεί και ο Αλέξανδρος Παρθένης μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τον Γιάννης Δρυμωνάκο ήταν προτεινόμενοι προς αποχώρηση. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2: Χαμός με την Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο! Η συμπεριφορά των Διάσημων και η ψυχολογική κατάσταση της παρουσιάστριας...

Αυτός που αποχώρησε λοιπόν, όπως σας αποκάλυψε τo Υοuweekly.gr μέσα από το spoiler που βγάζει κάθε φορά και που κάνει πολύ κόπο για να το βρει και είναι σίγουρο, ο Παρθένης ήταν ο παίκτης που το κοινό δεν στήριξε τόσο και αυτός που αποχώρησε! (Survivor 2: Οι πρώτες δηλώσεις του Παρθένη μετά την αποχώρηση του και η μεγάλη αποκάλυψη! (Βίντεο)

Επειδή με ρωτάτε λοιπόν για το πόσα λεφτά πήρε ο Αλέξανδρος Παρθένης για την μια εβδομάδα που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο θα σας απαντήσω μέσα από το blog μου, Τάδε Effie!

Δείτε επίσης: Survivor: Ο χλευασμός του Τανιμανίδη στην Σπυροπούλου και η ανθρωποφαγία! Το bullying για λογαριασμό της τηλεθέασης!

Όπως πρώτο ξανά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr τα λεφτά που προσφέρει ο Τούρκος παραγωγός σε σχέση με πέρυσι στους παίκτες έχουν διπλασιαστεί (Αποκλειστικό! Μάθαμε πόσα χρήματα θα παίρνουν οι παίκτες στο Survivor 2! Είστε έτοιμοι για το "κλικ";)

Για τον λόγο αυτό, ο Αλέξανδρος Παρθένης με μόνο 4 μέρες παραμονής στο νησί πήρε το ποσό των 5.000 ευρώ! Ναι, ναι καλά ακούσατε...