DWTS αποκλειστικό! Η καλλονή χορεύτρια και η κρυφή σχέση με γνωστό τραγουδιστή!

DWTS αποκλειστικό! Η καλλονή χορεύτρια και η κρυφή σχέση με γνωστό τραγουδιστή!

Είναι νέα, ωραία, με καλλίγραμμο σώμα!

Την έχουμε δει ξανά στον πρώτο κύκλο του Dancing with the stars όπου και χόρεψε με πολύ γνωστό και γοητευτικό τραγουδιστή. Εκείνος είναι γνωστό ότι φλερτάρει αρκετά καθώς χαίρεται την εργένικη ζωή του στο έπακρο και φυσικά η όμορφη μελαχρινή του τράβηξε αμέσως την προσοχή! Αναφερόμαστε φυσικά στην Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία στην πρεμιέρα του DWTS 6 ήταν ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη! Είμαι σίγουρη όμως ότι εσείς ανυπομονείτε να μάθετε το όνομα του τραγουδιστή και θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Τάδε Effie. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: DWTS: Όταν η Αραβανή συνάντησε την Κάβουρα στο πλατό! Οι επικές ατάκες, η ειρωνεία και τα βλέμματα φωτιά

Τότε λοιπόν, στον πρώτο κύκλο, η Νικολέτα Μαυρίδη με τον τραγουδιστή που σας λέω αποχώρησαν στο τρίτο live και κάπως έτσι η σχέση τους έληξε άδοξα αφού δεν πρόλαβαν γενικότερα να προχωρήσουν! Η Νικολέτα επέστρεψε στις χορευτικές της υποχρεώσεις αφού είναι επαγγελματίας χορεύτρια και εκείνος στις πίστες!

Αναφέρομαι λοιπόν φυσικά στο τότε χορευτικό της ταίρι, Σάκη Αρσενίου! Πληροφορίες μου αναφέρουν πως εκείνη την περίοδο οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά λόγω των πολύωρων προβών και μάλιστα είχαν γίνει και δυο τρεις συναντήσεις στο Γλυφάδα με τους δυο τους να περνάνε αρκετές ώρες μαζί!

Ωστόσο, μετά το Dancing απομακρύνθηκαν κι αν εξαιρέσεις κάποιες επισκέψεις που έκανε η ίδια στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο τραγουδιστής δεν ξανά συναντήθηκαν ποτέ!

Δείτε επίσης: DWTS: Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας με τον χορό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Οι ατάκες για τον Βασάλο που την έκανε κόκκινη σαν παντζάρι! (Βίντεο)

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Νικολέττα έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις με τον νέο της ταίρι στον χορό, Βαγγέλη Κακουριώτη!

Δείτε την πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού στην πρεμιέρα του DWTS: