Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σημαντική ενημέρωση από τα Lidl - Αφορά όλους τους καταναλωτές

Τι συνέβη;

Σημαντική ενημέρωση από τα Lidl - Αφορά όλους τους καταναλωτές
FOOD NEWS 12.09.2020 11:11
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Μόλις σήμερα, «έσκασε» μία πολύ σημαντική ενημέρωση από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl, η οποία, αφορά όλους τους καταναλωτές. Η νέα εβδομάδα ξεκινάει και ήρθε η ώρα να γεμίσετε τα καρότσια σας με όλα όσα χρειάζεστε.

Τα καταστήματα Lidl έχουν κάθε φορά τις καλύτερες τιμές για όλους τους πελάτες τους και έτσι, από Δευτέρα 14/9 ξεκινούν οι πιο σούπερ προσφορές.

Αυτή είναι η σημαντική ενημέρωση από τα Lidl που αφορά όλους τους καταναλωτές

Το φυλλάδιο των Lidl κυκλοφόρησε και μπορείτε να το βρείτε εδώ, προκειμένου να δείτε τα πάντα για τις προσφορές που θα ήθελε να βάλει στο καρότσι της κάθε νοικοκυρά.

Lidl ανακοίνωση προσφορών

Χθες ωστόσο κυκλοφόρησε μία είδηση για τη νέα αλυσίδα καταστημάτων που έχει ακόμα πιο χαμηλές τιμές και απειλεί τα Lidl - δείτε εδώ.

Έκτακτο παράρτημα από τα Lidl - Αφορά καταναλωτές και μη

Μια ακόμα συγκινητική κίνηση από τα Lidl σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, όσον αφορά την εξ αποστάσεως διδασκαλία! Με ένα έκτακτο παράρτημα στο site τους ενημέρωσαν καταναλωτές και μη για την στήριξή τους.

Η ανακοίνωση των Lidl σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας

Η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω για άμεση αξιοποίηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητών, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενεργή παρουσία και συμβολή της στη μάχη αντιμετώπισης κατά του κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα 20 iPad mini και 31 iPad Air μαζί με σύγχρονο εξοπλισμό, δωρίστηκαν στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω αντίστοιχα, αποδεικνύοντας η εταιρία με πράξεις πως έχει ολοκληρωμένη αντίληψη της ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε.

Η καθημερινότητα των εκπαιδευτικών και των μαθητών έχει αλλάξει ως απόρροια της κατάστασης που επέβαλε ο κορωνοϊός Covid-19, με την τεχνολογία να γίνεται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της μαθησιακής διαδικασίας. H Lidl Ελλάς στηρίζει την εξ αποστάσεως διδασκαλία και εκπαίδευση, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διδασκαλία.

Lidl ανακοίνωση με Υπουργείο Υγείας

«Εδώ και 20 χρόνια, η εταιρική υπευθυνότητα και κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς. Έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία και για αυτό η κοινωνική προσφορά αποτελεί δέσμευση και, ταυτόχρονα, αποστολή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει προχωρήσει σε δωρεά πάνω από 120 iPads, 500 σταθερών Η/Υ καθώς και άλλου εξοπλισμού όπως εκτυπωτές και προτζέκτορες σε διάφορα σχολεία και ιδρύματα της χώρας μας, ενώ προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα την δωρεά επιπλέον 100 σταθερών Η/Υ.

Η Lidl Ελλάς με υψηλό αίσθημα ευθύνης τοποθετεί για ακόμη μία φορά την εταιρική υπευθυνότητα και την κοινωνική προσφορά σε πρώτο πλάνο, προσθέτοντας ακόμα έναν κρίκο σε μία μακρά αλυσίδα προσφοράς.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και την ανακοίνωση που έβγαλε ο Σκλαβενίτης! Δείτε την εδώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούπερ εβδομάδα προσφορών στα Lidl - Πολύ χαμηλές τιμές

Σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl Hellas - Σας αφορά

TAGS
Share