Για να βγει ζουμερό και νόστιμο - Τα 4 βήματα για να πετύχετε το τέλειο κοτόπουλο

Ακολουθήστε τα και θα μας θυμηθείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για να βγει ζουμερό και νόστιμο - Τα 4 βήματα για να πετύχετε το τέλειο κοτόπουλο

Το κοτόπουλο είναι ο χειρότερος εχθρός όσων κάνουν δίαιτα (πόσο κοτόπουλο βραστό να φας πια;). Ταυτόχρονα είναι και ο καλύτερος φίλος όσων ξέρουν να μαγειρεύουν κρέας, με τα σωστά μπαχάρια, τα μυρωδικά και τις κατάλληλες τεχνικές ψησίματος.

Το κρέας του χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική. Κυρίως επιλέγουμε το στήθος κοτόπουλου, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ελαφριές συνταγές για σαλάτες, σε γέμιση για πίτες, αλλά και σε πιο χορταστικές και βαριές συνταγές. Όμως, αν δεν ξέρεις πώς να του φερθείς, μπορεί να καταλήξεις με ένα στεγνό και άνοστο κομμάτι κρέας.

Μη φοβού. Σου βρήκα το μυστικό για να πετυχαίνεις ΠΑΝΤΑ ζουμερό και λαχταριστό στήθος κοτόπουλου. Αν θέλεις λοιπόν να ετοιμάσεις κρέας για να συνοδεύσεις τη σαλάτα σου ή την μακαρονάδα σου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι το εξής... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Εξωτερική φωτογραφία: pixabay / RitaE